Hvordan skal man kigge efter fisk i en haven Dam

August 14

Hvordan skal man kigge efter fisk i en haven Dam

Dam fisk skal iltet vand, nærende mad og beskyttelse mod rovdyr. Koi og guldfisk er de mest almindelige typer af dam fisk. Mængden af fisk, en dam kan holde afhænger af, hvor mange gallons af vand det holder. Du kan lagerfører en tomme af fisk pr. én gallon vand. Hvis din Dam holder 50 gallons af vand, kan du lagerfører det med 50 fisk, der kun vokser til en tomme lang. Hvis fiskene får større end det, du skal gøre dammen større eller slippe af med nogle af fiskene. Alt for mange fisk betyder mindre ilt og mere affald.

Instruktioner

Filtrering

•Anvend en dam regnemaskine at finde antallet af gallons du har i din dam. Du skal kende den dybde, bredde og længde af dammen. Der er en lommeregner i nedenstående ressourcer.

•Purchase en dam filter, som vil cykle det samlede antal gallon i din Dam to gange i timen. En 100-gallon Dam skal have et filter at pumper 200 gallon per time (gph). Købe en tre-i-én-filter, der vil gøre mekanisk, biologisk og kemisk filtrering.

•Indstil filter op i dammen ifølge producentens anbefaling. Nogle filtre er sat på bunden af dammen og nogle sidde uden for dammen.

•Ændr det kemiske filter en gang hver anden uge. Det kan være nødvendigt at ændre en gang om ugen, hvis dammen har en masse af opslæmmet organisk stof i den.

Beluftning

•Undersøg bubblers i bunden af dammen til sikre bobler kommer ud af dem. Bobleflasken pumpen tilsluttes en stikkontakt og sidder uden for dammen. Når boblerne stiger til toppen af vandet, de pop og oxygen absorberer ind i tåge. Denne tåge vender tilbage til vandet og ilter det.

•Kontrollér at sikre vandfald fungerer korrekt. Kig efter lækager hvor vand kan undslippe vandfald grænser. Vandfald bør churning vand i dammen at øge ilt til vandet udveksling.

•Kontrollér alle spitters og springvand til at sikre, at ingen af vand fjorde har tilsluttet. Du skal muligvis fjerne pumper til at rense encasements vragrester.

•Indstil en flydende varmelegeme i dammen i vintermånederne til at vedstå et hul i isen. Dette vil give mulighed for ammoniak gasser at flygte fra dammen.

Vandskift

•Purchase en vand-test-kit, der tester niveauer af pH, ammoniak, nitrit, alkalinitet, saltholdighed, nitrat, opløst ilt, klor og vand hårdhed. Disse kits kan findes på en fisk dam levering eller dyrehandel. Test vandet ifølge etiketten instruktioner.

•Tag 10 procent af pond's vand en gang hver uge. Hvis dammen indeholder 100 gallon, tage ud 10 gallons. Brug en 5-gallon spand for små damme. Bruge pond's pumpe slangen til at pumpe vand ud af større damme. Du skulle tage 100 gallon ud af en 1.000-gallon Dam.

•Replenish Dam med 10 procent til det nye vand. Tilføje en nedtrapning chlorinator til det nye vand bliver smidt tilbage i dammen.

Fodring

•Sprinkle på en dam fisk mad højt proteinindhold i sommermånederne. Feed kun så meget som fisk kan spise i fem minutter. Fjern eventuelle uspist mad med et blad net. Må ikke fodre fisk, når vandtemperaturer klatre over 85 grader Fahrenheit. Fodre fisk to gange om dagen, når temperaturen er mellem 60 og 85 grader. Holde en dykkede flydende termometer i dammen at kontrollere vandets temperatur.

•Når en dam fisk fødevare høj i kulhydrater i løbet af foråret og efteråret måneder. Dette vil hjælpe fisken opbygge reserver til at få dem gennem vinteren. Fodre fisk to til fire gange om ugen, når vandtemperaturen er mellem 50 og 60 grader.

•Når fisk i vintermånederne kun Hvornår vand temperaturer klatre over 50 grader. Hvis du fodrer en fisk, når temperaturen falder under 50, vil maden rådne i fiskens fordøjelseskanalen, fordi det ikke vil være i stand til at nedbryde det.

Beskyttelse mod rovdyr

•Submerge fisk-safe skjulested i bunden af dammen at give fiskene et sted at skjule under aggressiv trusler.

•Indstil op et fugleskræmsel at holde rovdyr væk fra dammen. Denne enhed bruger en bevægelsesdetektor til at sprøjte noget, der bevæger sig med en vandstråle. Følg producentens installationsvejledning. Du kan finde en vand fugleskræmsel på en fisk dam levering butik. Du kan også gå online, åbne en søgemaskine og skriv i dammen eller vand fugleskræmsel.

•Indstil op et net over dammen til holde vingede rovdyr og vandfugle. Følg producentens anvisninger til at sætte dette. De fleste haven eller fisk dam levering butikker bære Dam netting. Flere online forhandlere sælger det så godt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com