Gødning for planter, Buksbom

August 17

Kommer i mange former og størrelser, giver boxwood alsidighed, men også lethed af pleje, hvilket gør det til et populært valg. Fra jorden dækker at buske 10 fod høj gør det fremragende grænser, hegn og vind pauser. Boxwood har enkle ernæringsmæssige behov. Kvælstof er dens mest almindeligt nødvendige næringsstoffer, men det kan også skade lavvandede rødder, hvis overused. I mangel af en specifik mangel, generelle gødning og pH er jord modifiers alle de hårdføre boxwood behov.

Blandet gødning

North Carolina State University's Department of gartneri Science anbefaler en jord test før alle gødning. Dog anbefaler skolen i situationer hvor jord test ikke er gjort, ved hjælp af en afbalanceret gødning med et forhold på 10-10-10 NPK. Programmet er lavet mens anlægget er hvilende, i slutningen af vinteren eller det tidlige forår. Jorden direkte under bush er behandlet. Planten må ikke få kontakt med gødningen eller gødning brænde kan forekomme.

Kvælstof

Kvælstof er et nøgleelement for næsten alle planter. Det er ansvarlig for Blandtegning udvikling og vækst. En kvælstof mangel i boxwoods er tilsyneladende, når ældre blade på den nederste del af anlægget begynder at vende gul. Gulfarvning begynder på indersiden af anlægget. Nye blade er mindre end normalt og de vender en bronze farve om vinteren. Som boxwood blade normalt forbliver på planten i tre år, kan en for tidlig blad drop indikere kvælstof mangel også. En jord test fra en lokal udvidelse office bekræfter manglen. Mangel kan rettes med en anvendelse af kvælstof eller en blandet gødning med et højt forhold af kvælstof (gerne 10-6-4).

Lime

Jordens pH-værdi er en væsentlig komponent af jordkvaliteten. Det er, hvad giver mikroorganismer til at nedbryde mineraler, gøre dem tilgængelige for anlægget brug. Hvis pH-værdien ikke er på et passende niveau, vil ingen mængde af gødning hjælpe planten. Forkert pH-niveau betyder, at anlægget er afskåret fra adgang næringsstoffer i jorden. Boxwoods foretrækker en basisk jord med en høj pH værdi i vifte af 6,5 til 7,0. Hvis jord pH-værdien er lavere, en tilsætning af kalk bør indarbejdes i jorden for at bringe pH niveau op. De anbefalinger, som følge af en jord test kan vejlede dig i at vælge den korrekte form og beløbet, der skal bruge.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com