Sådan Sanitize spabad

August 19

Sådan Sanitize spabad

Hot bøtter er et vidunderligt sted at slappe af, men de er også en grobund for bakterier. Bakterier vokse i det varme vand, men du kan nemt sanitize dit spabad for at udrydde den. Skrappe kemikalier kan gøre for en ubehagelig iblødsætning oplevelse, irriterer huden og udtørre håret. Ved hjælp af en sanitizer, der er bevist for at dræbe bakterier, mens at være blid på huden er vigtigt at holde dit spabad behageligt året rundt.

Instruktioner

Forpakket H2O2 spabad renere eller sanitizer fra en swimmingpool og spa. Det kan også være annonceret som hydrogenperoxid renere.

•Measure 1/4 til 1/2 kop af H2O2 renere i en kop for hver 100 gallon vand din spabad holder. Hæld direkte i vand for regelmæssig desinfektion.

•Applicer en vedligeholdelsesdosis på renere op til 10 minutter før at komme ind i karret. Hæld i 1/8 kop af H2O2 renere pr. 100 gallon at sikre hot tub ikke blive bakterier-laden mens folk er inde.

•Gennemfør regelmæssig desinfektion én gang om ugen, hvis vandet ikke er tømt i denne periode. Udføre vedligeholdelse umiddelbart efter at komme ud, hvis ovnen bliver holdt, mens karret er tom.

Tips & advarsler

  • Skylles ud i brusebad før det bliver i balje at skylle væk organ olier og snavs, der kan hjælpe bakterier race.
  • Følg producentens anvisninger før brug af H2O2 renere. Hydrogenperoxid kan forårsage forbrændinger af huden hvis den ikke anvendes korrekt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com