Hvordan til at plante Day liljer i centrale Texas

August 20

Hvordan til at plante Day liljer i centrale Texas

Tilhører slægten Hemerocallis, daylilies er ikke sandt, liljer, men de er hårdføre og meget fleksibel flerårige blomster, der kan vokse i en række betingelser og jord. De etablere hurtigt og vokse med lidt at ingen pleje. Ifølge Aggie gartneri på Texas A & M University omfatter nogle af de bedste sorter til centrale Texas midnat magi, Barbara Mitchell og jægere fakkel.

Instruktioner

•Vælg en plantning site, der modtager fuld sol. Daylilies foretrækker fuld sollys, selv om de vil tolerere nogle skygge. Og mens daylilies er tilpasses en bred vifte af jord, hvis det er muligt, valgte en god dræning sure jord.

•Till jorden dybt og arbejde i organisk kompost og en afbalanceret gødning, som en 6-6-6. En afbalanceret gødning vil stimulere rodvækst og også farverne. Befrugte en gang på tidspunktet for plantning, og en gang seks uger senere, er alle befrugtning daylilies vil kræve for at trives.

•Plant Daglilje frø, eller kroner, 1 tomme i jorden og dække med de hjemstedsfordrevne jord, du dyrket. Det ideelle tidspunkt at plante daylilies i centrale Texas er i det tidlige forår, eller når der er ingen chance for en frost. Mens daylilies vil sandsynligvis overleve selv frysning temperaturer, du ønsker at give sætteplante rødder en chance for at udvikle, så vælge en tid når der ikke længere er nogen fare for frost.

•Kapacitet daylilies ofte, især efter de er plantet. Vent ikke til jorden for at blive tør at røre ved. Når jorden mister sin fugt (især på meget varme sommerdage), tilsæt vand. Ikke oversvømme jorden, men sørg for, at det stadig er fugtig.

•Tag døde blomster i slutningen af sæsonen. Du kan beskære tilbage stilke halvvejs i forberedelse til den følgende sæson af vækst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com