Sådan installeres et dobbelt telefonstik

August 20

Installation af en dobbelt telefonstik kan være yderst gavnligt, især hvis du har flere personer i dit hjem, der tilbringer en masse tid på telefonen. En dobbelt phono stik kan du tilslutte to forskellige telefoner til en enkelt telefonstik til én eller to linjer i din væg. Fordi der er mest sandsynligt allerede en telefonlinje, kører til dit hjem, bør du installerer et andet telefonstik være en nem opgave, at du kan håndtere.

Instruktioner

•Locate hvor du vil installere din nye dobbelt telefonstik. Find hvor den nærmeste eksisterende telefon stikket er placeret. Måle afstanden mellem den eksisterende jack og den placering, hvor du vil installere det nye stik.

•Purchase den korrekte mængde af telefon-ledning baseret på dine mål. Disse målinger bør omfatte længde langs alle vægge og fodpaneler.

•Strip omkring 3 inches af wire fra side på den eksisterende stik. Bore et lille hul ved den eksisterende jack, så du kan køre telefon-ledning gennem væggene og til den nye placering, jack.

•Løsn forsiden af den eksisterende telefon jack og Tilslut telefon ledninger til de forskellige koordinerende farver. Farverne skal være rød, grøn, sort og gul.

•Strip den samme mængde af ledning, omkring 3 inches, i anden enden af den nye jack. Tilslut ledningerne, ligesom du gjorde det eksisterende stik. Skru den nye jack ind i væggen.

Uddelingen af telefon-ledning ved hæfte det til baseboards eller ved hjælp af en metode, der ville se bedst i dit hjem. Når din telefonlinje er sikret, teste den nye jack til at sikre det virker.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com