Kreative måder til en Cool hus

August 22

Kreative måder til en Cool hus

Når temperaturer soar, bliver at finde innovative, effektive måder til at afkøle dit hjem en vigtig bestræbelse. Traditionelle air conditioning, om centrale eller individuelle enheder, er dyrt at køre, bruger en stor del af elektricitet og fjerner gavnlige fugtighed fra luften. Klog metoder til køling dit hjem arbejde med miljøet, resulterer i mindre pres på naturressourcerne og din tegnebog samtidig holde dig komfortabel.

Skyggefulde Vegetation

En af naturens bedste beskyttelse mod solens varme stråler er en paraply eller mur af vegetation. Træer skabe en baldakin, som blokerer solen i løbet af de måneder, hvor skygge er behov for mest. De fleste træer vokser langsomt, så de ikke er en hurtig løsning. Når moden, er de pålidelige kilder til skygge for dit hjem i mange år. Anden vegetation hjælper også. Lattice er omfattet af ivy, klatreroser eller hurtigtvoksende vinstokke blokerer solen fra dit hus, som gør høje hække. Notere sig som dele af dit hjem er udsat for varmen i dag. I nogle områder, tidligt om morgenen til middag er værst, men i andre er det middag til ca kl. Det afhænger også omkring forhindringer som bygninger eller bjerge, forklarer det amerikanske Department of Energy. Plante træer og vokse klatring vegetation i områder, hvor de stærkeste solens stråler ramte dit hjem.

Markiser

Solsejl til windows var engang så almindeligt som skodder, og de er stadig en praktisk måde at hjælpe cool dine hjem. Hvad enten stationære eller udtrækkeligt, giver markiser skygge til windows hvor Solen normalt strømmer gennem. Metal markiser er enten permanent oprejst, eller de kan hæve og sænke. Dem, der sænker giver yderligere beskyttelse til windows, der dækker dem helt til at beskytte mod skader. Dette er især gavnligt i områder udsat for orkaner eller andre kraftige vinde. Udtrækkelig markiser er normalt nogle type vandafvisende stof. De ruller til skygge windows og trække når du ønsker at nyde passiv solvarme i koldere vejr.

Hele huset Fan

Fans kan ikke synes at tilbyde meget hjælp med køling luft inde i dit hjem, men en hel-house fan er forskellige. Normalt installeret i loftet, er disse fans meget kraftfuld. De trække luft gennem huset til en central placering og lede det ud gennem en ventil i loftet. Hvert vindue i hjemmet er åbnet en lille mængde, fra flere inches til 2 fødder, for at oprette et udkast. Resultatet er en køligere, grundigt ventileret hjem. Hele huset fans er normalt bruges, når temperaturen inde er højere end udendørs, hvilket sker om natten og tidligt om morgenen, om aftenen antyder "Hjem energi" magazine. De er også nyttige i løbet af dagen at bringe kølig luft en skyggefuld plet udefra.

Isoleret forhæng

Isoleret forhæng er kendt for at holde kold luft om vinteren, men de er lige så effektiv til at holde varmen i sommer. Sommer vinduet forbindinger er ofte lette og luftige, men letvægts gardiner gør intet for at forhindre varme gevinst. Isoleret forhæng er den art der anvendes i hoteller for privatlivets fred. Men mange stilarter er ikke så institutionelle i udseende, især hvis du kan sy dem selv eller hyre nogen til at gøre dem for dig. Dekoratør stof kombineret med en tung, isolerende beklædning holder køligere luft inde og forhindrer, at en stor varme udveksling gennem glasset. Trække gardiner på windows hvor solen er stærkest, og åbne dem på kølige nætter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com