Hvordan man spore en elektrisk kort på produceret boliger

August 22

Hvordan man spore en elektrisk kort på produceret boliger

En produceret hjem eller mobile home er en type af præfabrikerede boliger struktur. Hjemmet er bygget i en industriel fabrikken på en metalramme. Vægge konstruktion består af både træbjælker og træramme, med isolering imellem. Vinyl lap sidespor bruges typisk på den udvendige vægge, mens paneler bruges på væggen interiør. Fordi produceret boliger består af brændbare materialer, skal elektriske problemer overvåges og repareres straks.

Instruktioner

•Strøm off alle apparater og hjemme elektronik i produceret hjem. Dette omfatter, men er ikke begrænset til: opvaskemaskine, Mikrobølgeovn, fjernsyn, radioer, computere og andre apparater, køkken og bad.

•Ansigt til panelet hovedafbryder, typisk placeret i vaskerum eller gangen af mobil-hjem. Nulstille effektafbryderen ved at slå hovedafbryderen, så hver enkelt breaker. Drej hovedafbryderen tilbage på.

•Drej hver breaker tilbage på i mobilhomes vigtigste panel, en ad gangen, giver mulighed for et par sekunder at se, om breaker ture til "neutral."

•Hvis ingen pause ture efter at være engageret, plug-in og tænder hver apparat og hjem elektroniske enheder én ad gangen. Har en anden overvåge panelet kredsløb. Hvis et kredsløb ture, har du identificeret enhed eller apparat, der forårsager kort i produceret hjem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com