Hvordan at korrekt opfyldning en 10-Foot-Tall hældes beton støttemur med snavs

August 26

Hvordan at korrekt opfyldning en 10-Foot-Tall hældes beton støttemur med snavs

Støttemure kan du omdanne skrå områder til nyttige fladt rum. Men, hvis en støttemur ikke har tilstrækkelig dræning eller ikke tilbagefyldt ordentligt, det kan give dig med nye problemer i stedet. Opfyldning en støttemur den rigtige måde er ikke svært. Forsøger at ordne det er tilbagefyldt forkert er langt vanskeligere, fordi det kræver udgravning. Opfyldning korrekt første gang, og din støttemur skal vare på ubestemt tid.

Instruktioner

•Lay en del af perforeret dræning rør langs bunden af væggen på den side af væggen at du vil opfyldning. Kør dette rør til hele længden af væggen, og derefter fortsætte det til en placering, der er ned fra væggen, så det kan løbe ind i et område, der ikke vil volde nogen problemer.

•Surround dræning rør med grus. Lægge en del af landskabspleje stof over kanten af grus bunke på siden af røret, der ligger overfor støttemur. Fold stoffet tilbage, så er det ud af vejen.

•Sæt mere grus i mod bagsiden af støttemur, og derefter Rul den landskabsarkitektoniske stof for at dække dens bagkant. Fortsæt på denne måde at tilføje grus mod væggen, udvide den landskabsarkitektoniske stof og derefter tilføje mere indfødte jord eller fyld fra webstedet på bagsiden af den landskabsarkitektoniske stof. Ideen er, at ende op med en lodret lagdelt effekt, når du er færdig, består af støttemur, grus, den landskabsarkitektoniske stof og endelig den begrundelse, at væggen bevarer.

•Tilføj en anden stribe af landskabspleje stof, når du når til slutningen af den første. Overlap dem, således at den øverste stribe overlapper lavere fra støttemur, direkte vand i jorden fra det.

•Backfill med 6 inches af muld når du når toppen af støttemur. Plante græs eller indfødte bunddække i jorden for at hjælpe med at stabilisere det og forhindre erosion.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com