De bedste mærker inden for papirhåndklæder

August 26

De bedste mærker inden for papirhåndklæder

Når gange er hårde, som de nu er, at få mest bang for din sorteper er afgørende i alle aspekter af livet. Ingen steder er at mere sandt end i rengøring leverancer ad kirkegulvet. Som du går igennem din lokale butik, tage et kig på alle de forskellige mærker, der tilbydes, og alle de reklamer, smidt din vej. Når det kommer til papirhåndklæder, er der en mærkbar forskel mellem gode og dårlige.

Kriterier

Hvornår kigge efter de bedste papirhåndklæder, vi spekulerer generelt på som renser bedst. Dette er et vanskeligt spørgsmål at besvare, som "bedste" betyder forskellige ting for forskellige mennesker. Når du vælger de bedste papirhåndklæder, sammenligne pris til sugeevne, styrke og holdbarhed. Sugeevne er mængden væske et håndklæde kan absorbere; styrken er hvor meget vægt håndklæde kan holde før rippe, og holdbarhed er hvor meget arbejde du kan gøre med et enkelt ark.

Test

Test for det bedste stykke køkkenrulle sker bedst individuelt, som kun du ved hvad slags rengøring du gør, og hvor ofte du gør det. For meget arbejde? Ikke noget problem; mange forbruger guider har testet ovennævnte kriterier. Guiderne teste sugeevne i et laboratorium indstilling, optage styrke med bly skud og foranstaltning holdbarhed med elektronik. Alle disse metoder giver en meget god generaliseret billede af de bedste tilgængelige papirservietter.

Bedst tilgængelige håndklæder

Uden at overveje pris, vinde et par mærker samlet set viser meget gode resultater i alle tre kriterier. Ifølge Consumer Reports omfatter disse Bounty ekstra blød, Walgreens Ultra quiltet og CVS store Quilts. Disse mærker alle viste stærke præstationer, især Bounty, men Bounty var også den dyreste af tre. Professionelle rengøringsmidler og dem med penge til overs vil finde at Bounty passer til deres behov bedst.

Pris overvejelser

Når du også overveje pris i ligningen, fremgår endnu et klart sæt af ledende. Consumer Reports viste at Costco's Kirkland signatur og målet op & op gjorde det godt, men var meget billigere. Disse papirhåndklæder var i den høje ende af ratings, som også omfattede White Cloud grøn jord, som er miljøvenlig og lavet fra helt genbrugspapir.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com