Sådan Treat meldug på stueplanter

August 30

Sådan Treat meldug på stueplanter

Stueplanter tilføje meget til vores liv. Sikkert, de ser smuk og tilføje en blød varme til ellers tomme og "kolde" områder som hjørner og tomme vægge. Men huset planter også hjælp til at rense luften inde i boligen og kontorbygninger og undersøgelser i to store hospitaler i Korea har vist, at planter i hospitalet værelser hjælp kirurgiske patienter inddrive hurtigere, med bedre resultater.

Mange stueplanter er let at pleje og vokse med lille intervention. Men sygdomme kan angribe stueplanter. Hvis meldug er blevet et problem for en af dine stueplanter, vil følgende trin hjælpe:

Instruktioner

Behandling af meldug

•Undersøg dit hus planter nøje for tegn på meldug. Du vil se en hvid eller grå pulverformige belægning på bladene, og eventuelt stilke og blomster. Ramte områder kan se sammenkrøllet eller forvrænget.

En plante kan få meldug, men stueplanter, der er almindeligt modtagelige omfatte African violet, jade plante, begonia, Kalanchoe og ivy.

•Prune væk dele ramt af meldug. Ren din grensakse eller saks med gnidning alkohol eller hånd sanitizer efter hvert snit til at undgå at sprede den svamp, der forårsager meldug på stueplanter.

•Fjern og ødelægge alle beskæring plantemateriale. Smide det i skraldespanden, ikke i din kompostbunke.

•Ifølge til "The House plante ekspert", bør du sprøjte stueplanter udstiller meldug med et svampedræbende sæbe. Du kan købe svampedræbende sæbe i din haven forsyning butik. Alternativt kan du lave din egen svampedræbende sæbe for meldug ved at blande 1 tbsp. bagepulver, en gallon vand og et par dråber opvaskemiddel.

Spray potteplanter, der kan blive berørt hver fire til syv dage til at dræbe nogen germinating svampen sporerne.

•Støvposens planter med svovl støv hvis du ikke ønsker at bruge svampedræbende sæbe. Svovl forstyrrer metabolismen af svampe og anses for at være en effektiv økologisk forsvar mod meldug, som noteres på OISAT hjemmeside (i afsnittet ressourcer). Svovl støv kan købes fra landbrug og haven forsyning butikker. Sørg for at følge skik instruks fundet på produktetiketten svovl støv.

•Arrange din houseplants så at de har masser af ventilation og luft omløb omkring dem. Manglende luftcirkulation er en synder i væksten af meldug.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com