Clorox klude sundhed & sikkerhed

September 2

Clorox Wipes er en fantastisk ressource til at rense alle former for overflader omkring dit hjem. Men det er godt at vide, hvor du trygt kan bruge dette produkt til at beskytte dig selv, medlemmer af din husstand og de elementer, du er rengøring.

Kontakt med huden

Brug ikke sæbe tørrer på din hud. Brug ikke dem som baby vådservietter, selvom beholderne, der kan ligne.

Øjenkontakt

Holde klude fra dine øjne og vaske dine hænder efter brug af dem. Hvis du får væsken i dine øjne, grundigt skylle dem med vand i 15 til 20 minutter.

Bakterier

Clorox tørrer desinficere godt og hjælpe med at holde dit hjem Kim-fri. De vil dræbe influenza A2, rhinovirus type 14, E. coli, streptococcus pyogenes, Klebsiella pneumoniae, salmonella og staph virus.

Sikker overflader

Clorox Wipes er sikker på mange overflader rundt i huset fra køkkener til badeværelser til soveværelser. Men, hvis du eller nogen andre vil spise eller forberede mad på overfladen (herunder barnestol bakker), vask overfladen med vand, efter du desinficere.

Bortskaffelse

Efter at have brugt en Clorox tørre, smide det væk; ikke skylle det ned i toilettet. Når du er færdig med hele beholderen, enten smide pakken eller genbruge det, afhængigt af ressourcer i dit område.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com