Typer af Citrus vokset i Florida

September 3

Typer af Citrus vokset i Florida

På grund af dens varme klima har Florida en overflod af citrus træer, der vokser året rundt. Citrus arter er små træer eller buske, der bærer stedsegrønne blade og normalt duftende blomster med orange, orange-rød, gul eller grøn frugt. Disse træer er ofte træer mange Floridians vælger som liggende træer. Den største udfordring i Florida citrus træer er, at der altid er truslen om en lejlighedsvis vinter frost, som kan forårsage betydelige skader på citrus produktion.

Orange og Mandarin træer

Florida fører nationen i orange produktion og rækker andet til Brasilien i worldwide produktion i henhold til absolut Florida hjemmeside. Orange sorter omfatter appelsiner, honeybells, tangelos, Orlando tangelos, ananas appelsiner, templet appelsiner og andre bemærker absolut Florida. Tangerine træer, der dyrkes i Florida er Sunburst, Fallgo, honning, Dancy og Robinson sorter.

Den søde orange træ (Citrus sinensis), også kendt som den navle orange, er en kompakt stedsegrønt træ, der har en rund, symmetrisk krone. Det har smalle vinger på dens blade stængler og kviste på mange af dens kultivarer er vanskelige. Dette træ producerer duftende hvide blomster bæres i en til seks klynger. Søde orange blomster er Florida state blomst. Appelsiner vises i efteråret eller vinteren.

Grapefrugt træer

Udover Californien kommer de fleste grapefrugt produktion fra Florida. En grapefrugt træ, som er en krydsning mellem en dunke og en sød orange, er et stedsegrønt træ, der vokser omkring 20 til 50 fod høj, bemærker Floridata. Det producerer duftende små blomster med fire kronblade i det tidlige forår. Grapefrugt træer først ankom til Florida i begyndelsen af 1800-tallet, kommer fra de vestindiske øer i Barbados. I modsætning til enten en orange eller dunke, grapefrugt ikke sød, men sure. De får deres navn for den måde, træets frugt og blomster vokse i grapelike klynger. Den mest hårdføre kultivar er sandsynligvis sorten Duncan. Marsh grapefrugt er uden kerner og sorten Ruby har rødt kød. Flammen grapefrugt træ er koldt hårdfør.

Citrontræer

Ligesom med andre citrus træer, har citrontræer tornede kviste. De har elliptiske formede blade med fine tænder. Citrontræer bærer blomster med lilla undersider og deres frugt, som er teknisk en bær, har gul hud. Citroner, som sande citroner, ikke så godt i nordlige Florida, fordi de er en af de mest kolde-følsomme citrus frugter. Men, Meyer citroner gøre det bedre i nordlige Florida, siger Niceville hjemmeside. Meyer citroner har en lyse gule saft og er ideel til at gøre lemonade og til servering med fisk. Mange kommercielle Florida citron Lunde vokser på sandjord. De også vokse godt i containere fordi de når kun omkring 10 fod høj, ifølge træ hjælpe hjemmeside.

Lindetræer

Selv om kalk produktion er lille i Florida, bemærker staten vokser de fleste af limefrugter i USA, absolut Florida. De to hovedtyper af limefrugter er mexicansk eller key limes og Persisk eller Tahiti limefrugter. Disse træer producerer en lille afrundet frugt ca 1 til 2 inches lang, der har en grøn læderagtige skorpe, der forvandler gule når frugten er moden. Det har en grønlig-gul kød og forsumpet. Tahiti limefrugter er mindre surt end centrale limefrugter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com