Sådan skærpe træbearbejdning værktøj med en langsomtgående kværn

September 3

Sådan skærpe træbearbejdning værktøj med en langsomtgående kværn

Træbearbejdning hånd værktøjer såsom mejsler, hånd fly og huljern skal holdes skarpe for at de kan skære renlig. En skarp værktøj kræver en mindre indsats til at skære igennem træ eller andet materiale, og som sådan er faktisk meget sikrere end en kedelig værktøj. Du kan skærpe træbearbejdning værktøj med en langsomtgående kværn eller en våd mølle, som begge vil skabe langt mindre varme i værktøjet end en bænk grinder vil, giver værktøjet til at holde sin kant meget længere.

Instruktioner

•Drej ud vinkelsliberen og løfte nogen beskyttende skjold af vejen. Hvis bruger en våd grinder, fyld vandbeholderen med vand.

•Sæt mejsel, fly jern eller gouge i den værktøj-skarphed klemme, og spænd skruerne på klemme at holde værktøjet på plads. Værktøjet skal være vinkelret på længdeaksen på klemmen, og den skrå kant af værktøjet skal være rettet nedad.

•Skub klemme på værktøj resten. Placer den skrå kant af redskab mod den slibeskiven og inspicere vinkel med facet mod slibning hjulet. Justere højden på værktøj resten, indtil facet er helt flad mod de slibeskiven. Spænd sæt skruer for at låse værktøj resten på plads.

•Drej på vinkelsliberen. Lette værktøjet fremad, indtil den skrå kant af værktøjet er på slibning hjulet. Skub værktøjet venstre og højre tværs ansigt slibning hjulets, indtil hele skrå ansigtet af værktøjet er renlig jorden. Hvis bruger en tør hjul, male i korte, 4 til 5 sekunder brister til at undgå opvarmning af værktøjet. Varme metal kant for meget gør det sprøde og det bliver kedeligt meget hurtigere.

•Drej ud vinkelsliberen og fjerne værktøjet fra den skarphed klemme.

•Sæt en perle af stropping indsætte på læder stropping hjul, og tænd mølle. Placer den skrå kant af værktøjet på stropping hjulet med bevægelsen af hjulet at dreje mod spidsen af værktøjet. Hold værktøjet på stropping hjulet i et par sekunder, så tør det overskydende stropping paste fra værktøjet. Dette trin fjerner grater på spidsen af skæret forårsaget af slibning.

• Hold et stykke papir i en hånd og skubbe værktøj, skærpet ende først, til kanten af papiret i en 45 graders vinkel. Hvis værktøjet er korrekt skærpet, bør det skær papiret med lethed.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com