Sådan fjerner oxideret maling fra Windows

September 3

Sådan fjerner oxideret maling fra Windows

Da malingen på udendørs windows er konstant udsat for elementerne, er det ganske udsat for oxidation. Når maling oxiderer, det mister sin glans og bliver kedelig og uinteressant. Men at fjerne oxideret maling fra ruder kan være en vanskelig opgave. Skrabe væk på tør maling på en tør vindue uundgåeligt fører til ridser i glasset. For at undgå omkostningerne ved udskiftning af glas i din windows, skal du først smøre vinduet før skrabe malingen væk.

Instruktioner

•Spread en dråbe klud eller håndklæde under vinduet for at fange en faldende maling chips.

•Spray maling på vinduet med et renere ligesom Windex vindue. Grundigt frakke af maling og vinduet indtil de dryp.

•Fyld en spand med vand og tilsæt 4 spsk opvask væske. Dyp en svamp i vandet og pels vinduet med løsningen. Dette vil fugte malingen og smøre vinduet for at reducere sandsynligheden for, at skrabe. Fortsætte med at fugte vinduet med denne løsning, mens du arbejder.

•Scrape væk den oxiderede maling ud af vinduet. Vinkel dit vindue skraber på en 45 graders vinkel til vinduet, lige nok pres til at fjerne maling (retssag og fejl vil identificere den passende mængde pres) og skubbe skraberen frem (Lift skraber på den tilbage slagtilfælde. Det vil ikke fjerne enhver maling og du ønsker ikke at skrabe vinduet mere end nødvendigt). Hvis vinduet er helt dækket, fjerne maling nær ruderne først. Placer dit vindue skraber på kanten af ruden og bruge korte strøg til at skrabe malingen mod indre. Fjern derefter den midterste sektion med lange lodrette streger, hvis ruden er højere end det er bredt og lange vandrette streger, hvis ruden er bredere, end det er højt. Holde vinduet smurt med sæbe løsningen på alle tidspunkter. Aldrig skrabe en tør vindue.

•Rengør vinduet med vindue renere, når størstedelen af malingen er fjernet. Spray vinduet, indtil det dryp så brug en fnugfri håndklæde til at tørre væk enhver maling rester. Hvis nogen maling rester, igen smøre vinduet med sæbeopløsning og skrabe den resterende maling. Når du har fjernet alle maling, rengøre vinduet med vindue renere igen.

Tips & advarsler

  • Hvis en rude er helt dækket i maling, først bruge en hobbykniv til at score malingen på omkredsen af en rude. Sørge for at bruge et meget let tryk til at undgå at ridse glasset. Ved at score kanterne af ruden først, vil malingen komme ud jævnt og efterlader ingen takkede kanter.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com