Sådan Fix skifer fliser

September 4

Mens skifer er en kraftig og slidstærk flise, kan det som enhver gulv fliser knæk eller bryde. Ulykker sker og du skal muligvis erstatte en eller flere af de skifer fliser. Selv hvis du gjorde & rsquo; t installere det oprindelige skifer fliser, don & rsquo; t panik. Udskiftning og installation af en ny flise kan være enkel, hvis du har de rigtige værktøjer og et nyt stykke af skifer til erstatning for de ødelagte.

Instruktioner

•Anvend en hammer og mejsel til at fjerne den mørtel omkring den ødelagte flise. Punkt mejsel i retning af den ødelagte flise. Hvis du peger det væk, kan du bryde nærliggende sten. Holde mejsling indtil alle mørtel er blevet brudt apart.

•Break brudt skifer fliser i mindre stykker ved at placere mejslen midt i flisen. Slå mejslen med en hammer, indtil flisen er blevet opdelt i mindre sektioner. Pund let når du bruger hammeren til at undgå at bryde i nærheden fliser.

•Fjern den knækkede stykker af fliser. Bruge en mejsel til at fjerne enhver mørtel placeret bag den brækket stykke af skifer. Chip væk på den resterende mørtel indtil det er gået. Bruge en butik vakuum til at fjerne snavs og debris efterladt.

•Fit udskiftning skifer fliser i hullet. Hvis tavlen er for stor til hullet, tegne en streg ned del af skifer, der skal skæres væk. Bryde dette stykke off flise med mejsel og hammer.

•Mist i bunden af hullet med en sprayflaske. Derefter blandes en batch af mørtel. Sprede mørtel inde i hullet. Tryk på udskiftning skifer i hullet. Bruge en lineal til level den nye flise med resten af fliserne. Hvis det er for lavt, skal du tilføje mere mørtel til hullet. Når du er tilfreds det skifer fliser passer og niveau, tillade mørtel til tørre natten over.

•Opret en anden batch af mørtel og sted i en cementmørtel taske. Spray vand langs kanten af den nye flise til at dæmpe området. Klem mørtel fra injektionsmørtel taske og fyld leddene omkring den nye flise. Udjævne mørtel med en lille murske. Tillad mørtel omkring kanterne til tørre i 24 timer.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har en flise til at erstatte din brudt fliser, foretage hjem butikker eller lokale stenbrud udskiftninger.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com