Vand har Designs til Pools

January 27

Vand har Designs til Pools

Swimmingpools for boliger kan variere afhængigt af præference. De kan være en utilitaristisk svømmebaner, udformet som en enkel rektangel med ingen funktioner. De kan også være en del af en landskab-design plan maleriske vandfald, floden rock og springvand. Bestemmelse af hvad design udstyret skal bruges, når opbygge en swimming pool vil afhænge plads og omkostninger.

Vandfald

Et vandfald kan gøre swimmingpool synes som en naturlig fjeder. Vandfald kan være bygget af klipper og sten, som passer ind i et naturligt landskab indstilling. De kan også være glat og præcis, bygget af marmor eller stål. Vandfald tillægger kanten af poolen og bruge bassinvandet for vand-funktionen. Prisen på vandfaldet vil afhænge af kvaliteten af materialet og størrelse.

Vandstråler

Vandstråler bygget ind i siderne af swimmingpoolen kan være udsmykkede vand-design funktioner. Vand skud eller løber ud af strategisk placerede tude. Disse kan være så simpelt som en tynd vandret linje i væggen hvor vand strømmer ud i en linje eller som udsmykkede som et løvehoved med vand skydning fra sin mund.

Indbygget kurbade

Swimmingpools har ofte boblebade eller spabade enten vedhæftet eller nærliggende. En spa kan indarbejdes i swimmingpool struktur til at oprette en vand-funktionen. Vandet kan kaskade af spaen ind i puljen at skabe et springvand effekt. Kurbade kan også bygges ind i puljen, så at kun et minimum af spaens væg er over poolen. Dekorative fliser og sten vil tilføje interesse for denne funktion.

Belysning

Tilføje belysning til en swimmingpool bringer puljen til livet efter mørkets frembrud. Belysning kan forvandle en almindelig pool til en smuk baggård vand funktion om aftenen. Swimmingpool lys kan monteret over pools kanten eller indbygget i sider af pulje til undervandsbelysning virkning. Der er også flydende lys, der bruger solenergi til energi. Sollys er gemt i løbet af dagen til brug i løbet af natten. Lysene kommer i alle farver og størrelser og kan bruges til at skabe nogen form for stemning ønskes.

Vand springvand

Swimming pool springvand er placeret inde i poolen. I stedet for vand cascading ned som et vandfald, skyder vandet med en pool springvand. Minimal installation er nødvendig. Springvand kan købes for under $100, hvilket gør dem en overkommelig vand feature tilføjelse. Nogle springvand arbejde selvstændigt fra puljens VVS mekanismer. Andre bruger pool returslangen for vand foder. Springvand kan også placeres omkring pooldækket at tilføje accenter til baggård design.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com