Hvordan til at bygge dine egne hydroponiske jordbær System

September 6

Jordbær er let at vokse, kræver minimal plads og kan opretholdes med få kemikalier. Planterne skal være åbne for sollys for det meste af dagen og er følsomme over for frost. I jorden, vil 25 transplantationer udgør et sammenfiltret række inden for et år. Denne række er i stand til at producere 50 pounds af bær. Du kan producere bær uden for højsæsonen og året rundt, hvis du dyrker dem indendørs. Hydroponics giver én metode til voksende jordbær på denne måde.

Instruktioner

•Træk låget af en plastik under-seng opbevaring balje.

•Klippe en polystyren cup i halve og placere den øverste halvdel af cup mod låget af den plastikbeholder med den lavere ende vender nedad. Spore omkring cup's ende. Gentage det flere gange på tværs af låget af beholderen. Hvert sted, at du spore cup vil være et sted, at du skære ud af låget. Senere vil du vokse et jordbær i hvert hul, som man skærer ud.

•Klippe hver spores hullet ud af låget med en hobbykniv. Score omkring linjen markør med kniv flere gange indtil plastikken er skåret i to. Skåret tre små huller langs siden af låget som du kan igennem luft slange. Placer en af hver af de mindre huller i hver ende og en i midten af låget.

•Sæt 3 luft sten i bunden af beholderen. Klip tre 1 yard stykker af slangen fra luft slange rulle. Tilsluttes en luft sten hver længden af slangen. Passere hver brik slangesættet gennem de mindre hul i låget af beholderen. Læg låget af beholderen container.

•Mix flydende hydroponiske næringsstoffer med vand ifølge pakke retninger. Blande vejledningen varierer blandt mærker. Fyld beholderen til inden for en tomme af låget med flydende hydroponiske næringsstof løsning. Preforate i bunden af hver polystyren kop med spidsen af din kniv, således at næringsstofferne kan flyde ind og ud af kop nemt. Hullerne skal være mindre end 1/4 tommer i diameter.

•Fyld hver polystyren kop med vermiculit. Sted hver kop i et hul i låget af beholderen. Hule ud en plantning hul i hver kop og placere rodklump af en jordbær plante ind i hullet. Dække rødderne med vermiculit.

•Tilslut i slutningen af hver luft rør til en tre-vejs luft rør splitter. Tilslut anden enden af kløveren til en fisk tank luft pumpe via et andet stykke af slangen. Tilslut luftpumpe at aktivere den. Luftpumpe vil sende luft ind i Bobleflasken, som vil oxygenat vandet.

Tips & advarsler

  • Du kan købe jordbær plante stiklinger, der er et par inches store på et havecenter i det tidlige forår. Everbearing jordbær vil producere afgrøder i foråret, sommeren og falder i denne hydroponiske system.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com