Sådan Treat vand opbevaring Tank vand

September 7

Sådan Treat vand opbevaring Tank vand

I tilfælde af en forurening af vandforsyningen, flaske vand forsyninger kan sælge hurtigt. Vær forberedt på denne uforudsigelig situation ved at gemme din egen vand til forbrug og hygiejne på din ejendom. Colorado State University udvidelse anbefaler lagring 1 gallon per person per dag og en ekstra halv-gallon pr dag for opvask og hygiejne. North Carolina Cooperative Extension Service anbefaler lagring 1 kvart vand om dagen for hver hund og kat i huset.

Instruktioner

•Vælg mad grade containere til at gemme dit vand. Plast er lysere end glas og ikke vil bryde. Containere, der tidligere holdt drikkevarer er OK, såsom 2-liters sodavandsflasker.

•Wash og tør containere og caps grundigt med parabol sæbe og varmt vand for at sterilisere dem fra hanen.

•Treat godt vand eller andre ikke-kommunale vandforsyning med uparfumeret blegemiddel. Tilføje seks dråber eller 1/8 tsk af uparfumeret blegemiddel per gallon af vand. Rør blegemiddel med en træske og lad det stå i 30 minutter, eller indtil duften af blegemiddel ikke længere er mærkbare. På det tidspunkt, tilføje en anden 1/8 tsk og lad det stå i den samme periode.

•Seal containere og opbevares på et køligt, mørkt sted, såsom en garage eller kælder. Skriv datoen du behandlet dem på beholderen.

Tips & advarsler

  • Det er muligt at gemme postevand fra en kommunal vandforsyning uden behandling af det første. Da dette vand er rutinemæssigt testet for forurening, kræver det ingen yderligere behandling.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com