Hjælpe med begyndende motorsav Husqvarna 357XP

April 5

At få en motorsav, startet kan synes som en uendelig tovtrækkeri med starter rebet, især hvis saven bruges sjældent. Forstå kravene til at starte motoren af dit Husqvarna 357XP motorsav kan hjælpe dig med at undgå eller hurtigt at løse de fleste start problemer. En almindelig årsag til begyndende problemer forlader gamle gas i tanken. Gas går dårligt efter flere uger efter mødet, så altid udfylde din tank med friske gas før du prøver at starte den. For at forhindre begyndende problemer, tømme tanken, hvis du ikke planlægger at bruge en motorsav i tid.

Instruktioner

•Pour to-cyklus motorolie i godkendte brændstof beholder. Fyld beholderen med regelmæssige blyfri gas og blande brændstof. Dræn enhver resterende gamle gas fra motorsavs tank. Hæld i den frisk brændselsblanding. Sørg for alt andet om saven er i topform og at saven vil være klar til at fungere, når motoren starter.

•Skub kæde bremse håndtag, der sidder på toppen af motorsav, mod guard håndtag. Klemme speederen og lockout udløse. Skub chokerhåndtaget på den indstilling, der ligner "|\|" eller indstillingen halv-lukke op. Dette giver mulighed for gas til at nå karburator når det er koldt.

•Pump primer pære, hvis det findes på din 357XP, i det mindste fem gange, eller indtil pæren fyldes med gas. Skubbe dekompression knob. Denne knop er beliggende på toppen af motorsav nær cylinderen og frigiver alle bebyggede kompression på motoren. Det bør altid være trykket ned når at gøre kolde starter.

•Sæt motorsav på jorden. Indsæt spidsen af din højre fod i det bageste håndtag. Brace din venstre hånd oven på den forreste håndtag. Forstå starter rebet med din højre hånd.

•Træk reb ud, med hurtig og endda strøg. Ikke trække alt for hårdt. Trække rebet, indtil du hører motoren forsøger at fyre. Straks skifte chokeren lukkede omgivelser. Træk rebet igen indtil motoren brande. Dette bør ske med blot ét ekstra pull. Klemme udløser og gashåndtag låsen for at stoppe motorsav spinning og forhindre slitage på kobling. Lytte til motoren opmærksomt og fodre den lidt benzin som nødvendigt for at holde det kørende mens det varmer for et par øjeblikke. Når det er varmet og kører problemfrit, trække kædebremsen tilbage for at begynde at skære.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com