Sådan Fix Rust huller i en smedejern hegn

September 13

Sådan Fix Rust huller i en smedejern hegn

Selv om ikke fælles, er det muligt for en smedejern hegn lider nok rust skader at rust spiser sin vej gennem jern. Hvis du har en smedejern hegn med rust skade, kan det påvirke udseendet af din værftet negativt. Du behøver ikke at erstatte smedejern for at genoprette glans til hegn; i stedet kan du lappe hullerne og genfremstille den.

Instruktioner

•Fjern den overskydende oprustning af rust med sandpapir, en slibning blok eller en roterende værktøj med en slibning disk. Processen med at fjerne rust afhænger af dens tilstand. Hvis rust er løs og skællet, vil du kunne fjerne det hurtigt og nemt. Hvis det er mere solidt, vil ved hjælp af den roterende værktøj gøre opgaven lettere.

•Brush huller i hegnet med en stiv børste til at fjerne ethvert spor af rust.

•Fyld hullerne i hegnet med kit ved at dyppe en spartel i putty, tvinge det ind i hullerne og udglatte det for at give de reparerede område en glat finish. Tillad putty tørre i længden af tid, der angives på kan.

•Sand det overskydende tørrede kit off hegnet med 320-sandkorn sandpapir. Målet med dette trin er at slibe kit, indtil det er endda med smedejern udenom. Når du kører en finger over det reparerede område, bør ikke du føler en fordybning, hvor du anvendte putty.

•Paint det reparerede område med maling, der vil matche resten af hegnet. Smedejern er typisk færdig i sort, og du kan anvende maling med en pensel eller bruge spray maling. Hvis resten af hegnet har en falmet udseende, male det på samme tid, således at hele hegnet er ensartet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com