Hvordan til at designe et Mobile Home tag

September 13

Forfatteren designet og bygget dette typehus tagdækning system for en eksisterende mobilhome. Designet blev godkendt af indramning inspektioner af lokalt by bygge tilladelse afdeling. Tilføjet tag gør opvarmning og afkøling mobile hjem meget mere effektiv. Støjniveauet inde i hjemmet fra eksterne kilder som regn storme er stærkt reduceret. Efter mange års installation er der ingen strukturelle problemer som utæt, sagging eller ujævnheder. Det nye tag håndterer nemt vægten af sne, is og flere mennesker går på det til at rense det hvert år.

Instruktioner

Hvordan til at designe et Mobile Home tag

•Indstil hvis den eksisterende mobilhome foundation og struktur vil modstå den ekstra vægt af taget.

•Measure den eksisterende mobile home er længde og bredde.

•Indstil tonehøjden af eksisterende mobilhome tag. Banen er måling af hældningen af taget. Det er normalt måles i tommer i forhold til lineære fødder. For eksempel et 4/12 tag pitch midler for hver 12 inches af afstand taget vil stige 4 inches. Tegne en vandret lige linje fra det højeste punkt på toppen af hver uden mur. Måle afstanden fra midten af linjen til den øverste ridge af taget. For eksempel, hvis det er 7 fødder fra ydermuren til midten af mobil-hjem, og det er 21 inches fra center for linjen niveau til toppen af tagryggen er derefter den eksisterende taghældning 3/12. Dette repræsenterer en 3 tommer stigning til hver fod i længden.

•Brug målebånd til at bestemme på banen i den nye autocamper tag. Mål fra toppen af den foreslåede ridge placering af nye taget til midten af linjen niveau anvendes til at bestemme den eksisterende taghældning. Det nye tag skal være stejl nok til at tillade horisontale klammeparenteserne installeret under hvert par af spær. Se side se detaljer for placering for disse seler. Jo stejlere taget længere spær skal være at give mulighed for overhængende etageadskillelsen afstanden. Den nye taghældning vil blive brugt til at bestemme vinklen til at skære hver ende af spær på tidspunktet for installationen. Længden af de vandrette seler afgøres også af på banen i den nye tag.

•Opret en materiale liste baseret på størrelsen af mobile hjemmet og varerne skulle konstruere nye tag og etageadskillelsen. Omfatte hvert element vises i visningen side og identificeret nedenfor til at formulere listen materialer. Listen bør omfatte assorterede størrelser og længder af tømmer, krydsfiner, assorterede negle, tagdækning filt, asfalt helvedesild, assorterede udluftningsanordning rør og flanger for hver ventil. For eksempel skal en autocamper, der er en enkelt bred 14 ft X 70 ft hjem med 1 ft af etageadskillelsen overhæng 144 lineære fødderne af 2 tommer X 4 tommer tømmer for løbere kun. Consult lokale bygning levering butik for længder, typer og priser tilgængelige. Høre lokale bygningsreglementer eller vidende bygherrer til bestemmelse af størrelser af tømmer til spær og afstivning. Spær skal være fordelt 16" fra hinanden. Lokale koder kan tillade 2' afstand, men 16" vil gøre en meget kraftigere og længere varig tag. De nye områder beliggende i gavle af hjem sammen med etageadskillelsen og fascia kan dækkes med krydsfiner, vinyl sidespor eller andre materialer. Brug lommeregner til at finde og tilføje dem til listen over materialer. Standard 16 penny belagt negle kan bruges til at knytte løbere, spær, ridge board, seler og etageadskillelsen til eksisterende hjem. Standard 8 penny belagt negle kan bruges til fastgørelse af krydsfiner pyntede til spær. Standard aluminium tagdækning negle kan bruges til fastgørelse af tagpap og helvedesild til krydsfiner pyntede. Andre godkendte skruer kan erstattes, som koder kan i dit område.

•Count og måle antallet af eksisterende VVS eller ovn ventilationskanaler i eksisterende mobilhome tag. Disse er de steder hvor alle rør strækker sig gennem det eksisterende tag. En typisk mobilhome på denne størrelse vil have to badeværelse ventilationskanaler og en ovn udluftning. Hver aftræksrør skal udvides gennem det nye tag. Brug de samme materialer til at udvide de vent rør, som de er lavet af (PVC, aluminium, osv.). Hver udluftning skal også en passende flange installeret for at forhindre lækager på hver placering på den nye tag. Flangerne fås i mange forskellige størrelser og typer. Check lokale tilgængelighed og personlige præferencer til de typer og metoder til at installere. Føje disse elementer til listen over materialer.

•Tilføj luft-cirkulation ventilationskanaler til listen over materialer. Flere sorter af ventilationskanaler kan bruges til dette. Stationære ventilationskanaler, turbine ventilationskanaler eller ridge ventilationskanaler er fælles. Luft ventilationskanaler skal også føjes til gavle og etageadskillelsen område. Lufthuller, der udvider hele længden af den mobile hjemmet vil give maksimal luftcirkulation i området etageadskillelsen. Luften skal cirkulere let i hele pladsen mellem de nye og gamle tag.

Tips & advarsler

  • Fortrolighed med tømrerarbejde og brug af håndværktøj vil i høj grad støtte dette projekt.
  • Tilføje ekstra isolering mellem spær samtidig med byggeriet vil lette installationen og forbedring af isolerende faktorer og støjreduktion på det nye tag.
  • Etageadskillelsen udhæng er en fod i længde i billedet af den færdige mobilhome ovenfor.
  • Mobil-hjem og etageadskillelsen område var dækket med vinyl sidespor efter anlæggelsen.
  • Høre lokale bygningsreglementer for acceptabel byggematerialer og praksis, der anvendes i dit område af landet.
  • Bruger den rigtige størrelse, er type og mængde af negle i de rigtige steder kritisk for den strukturelle integritet af den nye tag.
  • Brug altid ordentlig sikkerhedsudstyr og praksis, når du arbejder på stiger eller omkring byggeprojekter.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com