Sådan Fix en udvendig dørlås, der har flyttet sig

September 14

Din udvendig dør lås sæt får en masse slid over tid. Til sidst dørlås bliver løs og begynder at flytte fra side til side. Dette skyldes de monteringsskruer, der måske eller måske ikke være synlig. Monteringsskruer sikre den ydre og indre del af dørlås sammen. Sæt en udvendig dørlås, der har flyttet sig kræver muligvis nogle afmontering af låsen, hvis skruerne ikke synlige.

Instruktioner

•Find skruer på indvendigt dør håndtag, sikker lås sæt til døren. Mest udvendig døre har synlige skruer på indersiden monteringsplade. Skift dørlås tilbage på plads og stram skruerne med en Phillips-head skruetrækker. Du kan se, hvor dørlås flyttet på døren på grund af ring venstre på døren af låsen indstille monteringsplade.

•Locate den lille slot eller hul på nakken af den indre dørlås hvis egenkapitalens skruerne ikke synlige. Holde en stor udrettet papirclips ind i hullet, hvis din dørlås har et hul på halsen. Hvis du har en slot, skal du indsætte en lille flad-skruetrækker ind i slidsen.

•Tryk på indad med skruetrækker eller papirclips mens du trækker den indre dørlås håndtere væk fra døren. Find det lille hak mellem dekorative monteringspladen og døren. Indsæt flad-head skruetrækker i kærven, og lirke plade off monteringspladen og væk fra døren.

•Stram løs skruerne på montering plade med Phillips-head skruetrækker. Skubbe monteringspladen over den indvendige dør lås stamme, og over monteringspladen, indtil det låser på plads. Skubbe den indvendige dør låseknap over stænglen. Fortsætte med at skubbe indtil låsestift i nakken sikrer håndtaget.

Tips & advarsler

  • Hvis skruerne fortsætter med at blive løst i en kort periode forårsager lock til at skifte, anvende en tråd klæbemiddel til tråde før stramning.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com