Sådan børnesikkert dit hjem fra tre-årige

September 16

Sådan børnesikkert dit hjem fra tre-årige

Hvis du har eller kender nogen tre-årige, er du sandsynligvis klar over, hvilke problemer de kan komme ind. Det synes intet er sikkert når et lille barn omkring; fra drink glas til telefoner, kan noget blive et våben. Desværre, mange husholdningsartikler er også farlige, hvilket er grunden til børnesikring dit hjem er meget vigtigt. I virkeligheden, ifølge webstedet Kids sundhed fra April 2011, er næsten 70 procent af de børn, der dør af uagtsomme personskader i hjemmet fire år og under. Med en lille tanke og sund fornuft, kan du holde dit hjem sikkert og forhindre ulykker til dit barn.

Instruktioner

•Sæt dørhåndtag dækker på dine døre. Sådanne enheder forhindre børn i at åbne døre og komme ind i værelser. Dørhåndtag dækker er især nyttige for døre, der fører udenfor eller trin.

•Installer anti-skolde enheder på din vandhaner til at holde dit barn fra at få brændt af varmt vand. Sæt din vand opvarmningsanlægget temperatur til 120 grader Fahrenheit til at forhindre skoldning så godt.

•Sæt et toilet lås på din kommode. Gøre dette vil forhindre dit barn fra fastholde skader fra låget eller drukne i vandet.

•Installer dækker på dine forretninger. Dækker blokere outlet huller, forhindrer toddler klistrer noget inde og få stød eller chokeret.

•Udskift blinds eller nuancer i dit hjem, der var installeret før 2001. Blinds og nuancer fra før år ofte haft loopes ledninger, der udgør en risiko for kvælning. Låse dine blinds i stand til at forhindre dem i at skade barnet.

Uddelingen hylder og reoler på væggen. Mange småbørn vil klatre på hvad de kan, og deres ekstra vægt kan medføre møbler til at falde på dem. Brug parenteser, der tillægger væggen for at forhindre fritstående reoler fra at falde.

•Installer safety låse på køkkenskabe og skuffer. Køkkenet har tendens til at holde farlige emner, herunder skarpe redskaber og rengøring produkter, hvoraf mange er giftige ved indtagelse. Metalclipsene forhindrer barnet i at åbne dem og at få inde i.

•Sæt beskyttelsesdøre foran trappen og værelser, som du ikke vil have barnet til at indtaste. Gates, der indeholder pres barer skal vende væk fra barnet da de kan forårsage skade.

•Flyt møbler fra windows. Dermed forhindrer barnet i klatring på møbler og ud af vinduet.

Tips & advarsler

  • Lære genoplivningsudstyr passende for barnets alder. Har nummeret til skadestuen sendt oven på dit køleskab.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com