Min bambus planter vender gul

September 16

Min bambus planter vender gul

Hvis din bambus blade vender gul, tjekke kalenderen. Hvis det er forår, er nogle gulfarvning og blad slip normalt, da nye blade kommer. Hvis gulfarvning opstår på højden af vækstsæsonen, er det en anden historie. Ifølge University of Georgia er bambus en hårdfør flerårig græs, som har få skadedyr eller problemer. Give det masser af lys, ordentlig fugt, varme og den rigtige jord til at rette problemet med gulfarvning bladene.

Lav jordens pH-værdi

Tjek pH i jorden i nærheden af rødderne af en gulfarvning bambus. Hvis pH i jorden er for basisk, begynder bladene at vende gule mellem ribber. Bambus foretrækker et pH område, der er let syrlig, mellem 5,0 og 7,5. Ændre jorden med svovl til hæve pH over 5.0, følge anvisningerne på emballagen for korrekte proportioner og hyppighed.

Dårlig jord dræning

Kontrollere jord dræning nær culms, eller rødderne af bambus. Hvis bambus er indkapslede, Sørg for drænhuller i bunden af potten er åben og afdrypning frit. Bambus rødder vil rådne hvis de står på vandlidende jord, og en af de første symptomer gulfarvning og faldende blade. Ændre dårligt afdrypning jord med lige dele tørv og sand for en løs, veldrænet mix. Repot container bambus i frisk jord, med en tomme af grus på bunden for at støtte dræning. Tillad jord tørre mellem vandingerne for at hjælpe korrekte gulning.

Underwatering

Alle planter har brug for vand at flytte næringsstoffer gennem deres rødder og stilke til bladene. Bambus kan være tørke-tolerante, men kan ikke modstå dehydrering i lange perioder. Bladene bliver gule og slip som planten forsøger at spare på vandet i dens stængler og rødder. Overrisle udendørs bambus til en dybde af 5 inches hver par uger i løbet af vækstsæsonen at holde det sundt. Vand indendørs bambus hver to uger.

Utilstrækkelig lys

Bambus naturligt strækker sig mod lyset, og vokser bedst i klare sol med nogle dappled skygge. Unge planter er mere skygge tolerante end ældre bambus. Tilstrækkelig lys er nødvendig for bambus blade til at producere fødevarer gennem fotosyntese i sine blade. Utilstrækkelig lys fører til mindre klorofyl i bladene, forårsager dem til gul og frafald. Flytte en indendørs bambus til et lysere område i nærheden af et vindue, hvis dette sker. Udendørs, skære omkringliggende vegetation at lade mere lys.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com