Hvis jeg smider min seng vil væggelus gå væk?

September 18

Smide ud af sengen vil ikke udrydde væggelus i et hjem, selv om det kan midlertidigt reducere befolkningen. Trods deres navn lever væggelus ikke blot i senge. De kan leve i mange steder i et hjem, herunder tæpper, møbler, tøj, billedrammer og små sprækker i træværk. Men hvis madrassen er revet og voldsramte, er det bedst at smide det ud.

Betydning

Væggelus lever i grupper i nærheden af hvor deres bytte hviler. Dette gør madrasser og box fjedre en prime målrette for væggelus voksne og larver, kaldet nymfer. Hvis madrassen har tårer og huller, vil dette gøre det nemt for væggelus at skjule. Men de stadig kan gemme i mange rum i et soveværelse eller andre rum i en bolig på grund af deres næsten flad organer. Det er højst usandsynligt, at alle af væggelus i et hjem vil leve bare i sengen, ifølge Cornell University.

Inspektion

En kompetent exterminator eller inspektøren vil afvikle sengen når du søger efter væggelus angreb. Rammen skal kontrolleres for væggelus, især hvis der er nogen sømme og sprækker. Alle bed komponenter bør ophæves og kanterne inspiceret for væggelus ekskrementer, der ligner små mørke røde eller sorte pletter. Voksne væggelus er lige netop synlig for øjet, men er stor nok til at blive set under en inspektion. En exterminator kan anbefale smide madrassen, hvis det er stærkt angrebet og beskadiget, men det ville være en del af en mangefacetteret tilgang til at fjerne væggelus.

Behandling

Pesticider bør aldrig kommer i kontakt med sengelinned eller madrasser. Hvis madrassen kan blive frelst, må den strippet og forseglet i kraftig plast mens hjemmet bliver behandlet. Plast madrasovertræk sælges for at hjælpe allergikere kan bruges. Det også berøver væggelus af ilt og kvæler dem. Insekticider til at dræbe væggelus bør kun anvendes af en licenseret exterminator, ifølge Cornell University.

Advarsel

Aldrig bringe hjem en madras, venstre på en kantsten eller foran en dumpster, selv om det forekommer helt nye. Det kunne være befængt med væggelus. Altid kontrollere eventuelle anvendte madrasser fra butikker eller loppemarkeder før at bringe hjem. Check for ekskrementer steder og nogen mærkelige lugte. Hvis en ny seng købes til et hjem befængt med væggelus, bringe den nye seng hjem, efter væggelus er væk eller de vil komme ind i den nye seng.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com