Sådan installeres en linje spænding termostat

September 19

Sådan installeres en linje spænding termostat

Linje spænding termostater kontrol elektrisk strøm til opvarmning og afkøling enheder. De to grundlæggende typer af linje spænding termostater er enpolede og topolet enheder. Enpolet termostater styre 120-volt elektrisk strøm. En topolet termostat kan styre enten 120 volt eller 240 volt. "pole" fungerer som et grundlæggende Skift, der vil enten tænde eller slukke for den elektriske strøm, afhængigt af temperatur indstillingen af termostaten. Installere en linje spænding termostat tager ca. en time.

Instruktioner

•Shut off alle elektriske strøm fra kredsløbet leverer elektricitet til opvarmning eller afkøling enhed kontrolleret. Slå afbryderknappen eller trække sikringer, som sender strøm til enheden.

•Tag ¾ tommer af den isolering, der dækker elektriske ledninger, ved hjælp af wire strippere. Udsæt den nøgne kobber nedenunder. Den nøgne kobber ende af wiren er forbundet til skrue-terminaler af termostaten.

•Sæt den elektriske wire(s) kommer fra circuit breaker eller fuse til at skrue terminal(s) markeret som "linje." I de fleste tilfælde er dette den sorte ledning kommer fra strømforsyningen. Wrap den nøgne kobber ende af wiren omkring skruen terminal. Stramme skruen omkring ledningen med skruetrækker, dreje mod uret.

•Tilslut wire(s) gonna enheden kontrolleres at skrue terminal mærket "belastning." Drej skruen med uret for at sikre den nøgne kobber ende af ledning til skruen.

•Twist to hvide ledninger sammen, ved hjælp af wire tang, hvis det er relevant. Dække de snoede nøgne kobber ende med en plastik wire møtrik. 120-volt strømforsyningen har en hvid neutral ledning, der kommer fra panelet vigtigste elektrisk strøm. En 240-volt strømforsyning bruger ikke en hvid neutral ledning. I stedet er både ledninger på en 240-volt levering strømkredsen forbundet til termostaten terminal skruer på en topolet termostat.

•Installer termostat i den elektriske boks hvis relevant. Nogle linje spænding termostater kan passe på selve enheden. Brug de kreditor-leverede skruer til at sikre termostat til enten boksen elektriske eller enheden.

Tips & advarsler

  • Nogle termostater kan bruge L1 i stedet for "linje" og T1 i stedet for "belastning" for en enpolet termostat. En topolet termostat kan bruge en L2 og T2 til den anden pol på termostaten.
  • Følg alle lokale elektriske koder Når du installerer eller servicering udstyr.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com