Meget hurtigt voksende hække

September 20

Meget hurtigt voksende hække

Hække er den bedste måde at skabe naturlige hegn mellem egenskaber og omkring boliger. Meget hurtigt voksende hække hurtigt danner tætte barrierer og oprette både skønhed og beskyttelse af personlige oplysninger. Valg af hæk er bedst lavet efter formålet med hækken og vækstbetingelser for webstedet. Planter med kompakte, tætte løv mellemlang og fine blade vokse ind i effektiv hække, nogle meget hurtigt.

Silkeblød kornel

Silkeblød kornel (Cornus amomum Mill.) er en meget hurtigt voksende busk, der gør en attraktiv afdækning. Planten blomstrer med klynger af hvide blomster om foråret, efterfulgt af hvid og blå frugt i løbet af efteråret. Silkeblød Kornel er løvfældende og vokser til et modne højde på ca. 12 fod med en 6 til 9 fod spredt. Silkeblød Kornel har en Opret, mounded vækst vane. Stængler slår rod, hvor de rører jorden. Løvet er mørk grøn og ægformede. Planten vokser bedst i gennemsnit-afløb, fugtig og grove jord. Silkeblød Kornel er godt tolerant med skygge men er ikke så tolerante over for tørke.

Cheyenne liguster

Cheyenne liguster (Ligustrum vulgare & lsquo; Cheyenne & rsquo;) har mørke grønne og tætte løv og blanke blade. Planten er stærkt grenet og har en hurtig vækstrate, skabe tyk hække hurtigt. Cheyenne liguster gør ideelle privatliv skærme og læhegn. Hækken vokser til en moden højde af 8 til 10 fod med en 6-8 fod spredt og vokser bedst i fuld sol eller halvskygge i fugtig, veldrænet jord. Cheyenne liguster er delvist løvfældende, bevarer sin halvvejs gennem efteråret blade. Planten blomstrer med hvide blomster i foråret og er også tørke tolerant.

Purpleleaf Sandcherry

Purpleleaf sandcherry (Prunus x cistena) er en mellemstor, pynt busk med en hurtig vækstrate. Multi-trunkeret anlægget har lyse rød-lilla, 2 tommer lange, elliptiske blade, der gradvist skifter til en bronze-grøn i løbet af efteråret. Blade farve ændrer begyndelsen om sommeren hvis planten er vokset i områder af skygge. Hvid-pink blomster blomstre i løbet af April. Lilla sandcherry vokser til en moden højde af omkring 8 fod med lige fordelt. Planten har en opretstående vækst vane og kan beskæres nemt til ønskede højde.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com