Bedste lavede afstøvning mopper

September 21

Bedste lavede afstøvning mopper

Bedst lavet afstøvning mops er dem som grab støv fra dine gulve og holde på den. Afstøvning mop rengøring hoveder er tilgængelige for støvsugere. Disse afhente støv, som derefter suges ind i den renere støvpose eller kop. Nogle damp mopper leveres også med shaggy rengøring hoveder, specielt til fjernelse af støv. For hurtig ren-ups når du ikke ønsker at få ud af din støvsuger eller damper, er en manuel støv moppe udstyret med en microfiber afstøvning hoved den bedste løsning. Mikrofiber vil holde støv indtil du enten ryste det udenfor eller vask og tør det.

Vakuum støv Mop vedhæftede filer

Vakuum støv mop vedhæftede filer rengøring hoveder til hårde gulve udstyret med en moppe. Der er en åbning i moppe til at tillade det tomrum suge til fange støv og snavs løsnes og tilbageholdes af dens fibre. Moppen er aftagelig, så den kan blive vasket og tørret mellem anvendelser. Denne type af støv mop fjerner meget fint støv, og er til gavn for mørke trægulve hvor støv dukker op meget let.

Støv opsamlingsoverførsel gulvet kanter med en vakuum

En vakuum støv mop vedhæftet fil vil fjerne støv fra træ gulve. For at rengøre kanterne af rummet skal du dog en mindre tilknytning til få helt op til baseboards. På tæpper du bruger sprækkemundstykke, men på trægulv du har brug for noget, som også har en opsamlingsoverførslen handling for at undgå risikoen for ridser i overfladen. En blød vakuum afstøvning pensel vil løsne støv ved siden af baseboards og under radiatorer, som derefter vil blive suget ind i maskinen. På samme tid, kan det bruges til at fjerne støv fra toppen af sokler.

Damp støv mopper

Samt mikrofiber rengøring pads, leveres nogle damp mopper også med shaggy microfiber puder specielt til afstøvning trægulv. Disse er monteret moppen på samme måde som andre puder, men er designet til at fange og holde støv, når de tør damp har løsnet det.

Manuel støv mopper

Disse støv mops har store mikrofiber rengøring hoveder som fælde og holde på støv. De giver en nem måde til at fjerne støv fra dine hårde gulve i mellem støvsugning og damp gulvvask. De bedste manuelle støv mops er dem med store rengøring hoveder og håndtag, der kan sænkes. De store rengøring hoveder fremskynde gulvet afstøvning proces, mens et håndtag, der kan sænkes gør det meget lettere at passere moppen over gulv under møbler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com