Sådan Care for tæppe blomster

September 24

Sådan Care for tæppe blomster

Hjemmehørende i Nordamerika, tæppe blomster er farverige og prangende blomster, der kan dyrkes som årlige eller flerårige planter, afhængig af dit klima. Også kendt som Gaillardia, kan tæppe blomster dyrkes i USDA hårdførhed zoner 3 til 11. Tæppe blomster smukke daisy-lignende blomster blomstre fra juni til oktober, tilføje en pulserende stænk af farve til dit hjem landskab. Lære at passe dit tæppe blomster er overraskende enkel. Ud over deres appel i den hjem landskab gøre tæppe blomster også dejlige afskårne blomster.

Instruktioner

•Plant dit tæppe blomster i en fuld sol placering hvor de vil modtage seks til otte timer af direkte sollys om dagen. Vælg en plantning placering, der giver dit tæppe blomster tørre jord, der ikke er alt for frugtbar. Ændre frugtbare eller tung lerjord af tilling grove builder sand ind i top 10 inches af jord til at gøre det mere egnet til dyrkning af tæppe blomster.

•Kapacitet dit tæppe blomster til grundigt fugtes jorden efter plantning. Vand dine tæppe blomster, to gange om ugen i de første tre uger, eller indtil etableret. Fortsæt til vand din tæppe blomster mindst en gang om ugen, når de er etableret. Sørg for at give dit tæppe blomster med 1 tomme af vandet hver uge i løbet af varme, tørre magi.

•Fertilize dit tæppe blomster efter plantning for at tilskynde dem til at producere sunde blomstrer og løv. Brug en halv styrke løsning i en vandopløselig gødning som Miracle vokse, blomstrer Plus eller vokse mere anvendt ifølge pakke retninger. Fortsætte med at gøde din tæppe blomster hver to til tre uger med den fortyndede gødning.

Giv dit tæppe blomster til at producere ekstra blomstrer ved klemning eller snipping off de visne blomster, som havde brug for. Brug kun skærpet og steriliseret beskæring værktøjer, hvis skære de døde blomster ud af dit tæppe blomster.

•Prune misfarvet, syge eller døde blomstrer og blade fra dit tæppe blomster, som nødvendigt, for at opretholde et attraktivt udseende. Brug skærpet og steriliseret beskæring værktøjer til at gøre ren nedskæringer, når du fjerner problemet løv.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com