Året rundt blomst Havearbejde Tips

September 25

Året rundt blomst Havearbejde Tips

Afhængigt af din placering, kan det være en udfordring for at holde dine blomsterbede fuld af levende farver hele året rundt. Men ved at drage fordel af de forskellige blomstrende sæsoner af forskellige arter, kan du tilføje farve og interesse til din udendørs haven samt en indendørs vindueskarmen haven, uanset måneden. En nøgle til en "evig" garden planlægning fremad; for eksempel, skal du plante blomstrende løg et par sæsoner før du kan nyde deres blomster.

Vinteren blomstrer

Ifølge din placering og klima, din vinteren blomster kan være begrænset til de indendørs. Hvis dette er tilfældet, ser for arter, der er tilpasset de lys niveauer i dit hjem. For eksempel, billetpris afrikanske violer godt i indirekte lys og høj luftfugtighed; Sørg for, at den indendørs temperatur svinger mellem 65 eller 70 degrees Fahrenheit om natten og 75-80 grader i løbet af dagen. Du kan også tvinge en række af blomsterløg til at blomstre indendørs i vintermånederne. For eksempel, amaryllis billetpris godt i skarpt lys. For de bedste resultater, Sørg for, at indendørs temperaturer ikke falde til under 60 grader Fahrenheit.

Forårets første blomster

Ved at planlægge fremad, kan du udfylde din have med en vifte af farverige og tidlige forårsblomstring. Afhængigt af arten, kan disse blomster blomstre helst mellem januar og maj, ofte går forud for andre typer af blomster. Nogle populære forårsblomstring omfatter tulipaner, narcisser, påskeliljer og jonquils, tilgængelige i næsten alle farver undtagen blå. For usædvanligt tidligt blomster, plante crocus, som ofte spire op gennem den sidste sne. Mens du nyder foråret 's mange blomster, forberede afslutningen af sommer ved at plante nogle Blomsterløg om efteråret.

Sommer blomsterbede

Af sommeren vil mange af din blomstrende planter være i fuld sving. Lede efter måder at tilføje variation og interesse til blomsterbede, kombinere blomstrende buske eller buske med beplantning af lavtvoksende planter. Under disse frugtbare måneder, give dine blomster med ekstra vedligeholdelse, som nødvendigt; nogle arter vil blomstre mere rigeligt hvis du knivspids off gamle blomstrer. For at overvintre blomstrende planter, såsom impatiens, pelargonier eller voks begonier indendørs, skal du tage stiklinger i løbet af sensommeren.

Blomstring i efteråret

Som sommeren ender og vejret bliver koldere, kan du stadig nyde opblomstringer af langvarig sommerblomster som asters og solsikker. Fall-blomsterløg du plantet i foråret, såsom efterår krokus, dekorative løg eller regn liljer, vil tilføje strejf af farve midt i efterårsløv enhver løvfældende træer. I løbet af efteråret er det også tid til at begynde planlægning foråret haven til næste år, plantning af blomsterløg om foråret.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com