Hvilke stater vokse gennemsigtig æbletræer?

September 26

Hvilke stater vokse gennemsigtig æbletræer?

'Gul gennemsigtig' apple var importeret fra Rusland af US Department of Agriculture i 1870. Træet findes i hele landets nordlige apple-voksende områder, fra New England til Northern Plains til Pacific Northwest. En National Park Service rapport siger den gennemsigtige apple hud er "tynd, mørt, glat, voksagtig, punkteret og altid gennemsigtig men skifter farve fra lys grønlig-gul til en attraktiv gullig-hvid." De mellemstore træ har gullig bark og lyserøde eller hvide blomster.

Virginia

I Virginia, er 'Gul gennemsigtig' apple almindeligt kendt som juni apple. Ifølge Urban Homestead, specialister i gamle Virginia æbletræer, gennemsigtige gule æble "kommer ind i forsynet med meget tidligt og giver enorme afgrøder. Frugter er medium til stor med grønlig-gul hud, næsten hvid, når den er fuldt moden."

North Carolina

Stor hest Creek gård i North Carolina, specialister i antik og arvestykke æbletræer, siger 'Gule gennemsigtig' æbletræet, også kaldet tidligt gennemsigtig, russisk transparent, hvid gennemsigtig og begyndelsen af juni gennemsigtig, er resistente over for cedar apple rust og skurv, og kan dyrkes på alle områder af det sydlige herunder varmere Kystsletten.

Maine

'Gul gennemsigtig' er et klassisk nordlige New England sommer apple, og i Maine er kendt for store afgrøder og tidlige æbler. Kaldet "gennemsigtig", fordi man kan næsten se igennem det klare bleg gul voksagtig glat hud, har dens moden bærfrugt søde hvide saftige kød, der er bare den rigtige tekstur for æblemos. Gennemsigtig æbler er godt at spise, men kun for en dag eller så efter modning, efter hvilken tid de blive melede.

Oregon

'Gul gennemsigtig' æbletræer vokse i Oregon, modnes midt om sommeren, fra juli 10 til 25, i de lavere Hood River, Malheur, Douglas County og Josephine County distrikter i Oregon. Apples hudfarve er cremet gul når moden.

Vermont

'Gul gennemsigtig'-Apples værdi blev først bragt til opmærksomhed af amerikanere af Dr. T. H. Hoskins af Newport, Vermont, ifølge webstedet indfødte frø. Orchardists i Vermont vokse et mangfoldigt udvalg af æbler, herunder den «gul gennemsigtig.»

Montana

På grund af Montanas kort vækstsæson, tørre forhold og barske vintre overlever kun de sturdiest æbletræer. Gennemsigtig æbler er modnes tidligt, har en kort holdbarhed og bedst spist lige efter plukningen eller bruges til at lave æblemos eller æble smør.

Wisconsin

'Gul gennemsigtig' æbler vokse i Wisconsin, selv i dele af staten med kolde vintre og korte somre. Apple modnes i slutningen af juli til midten af August i nordlige Wisconsin og andre stater, der grænser op til Canada. Det er beskrevet af den spiselige skov børnehave som "fantastisk til sauce og tærter... god til tørring, dårlig for frisk spise i varme klimaer, men godt i områder, hvor nætter er cool på modning tid."

Andre stater

'Gul gennemsigtig' æbletræet er også fundet i Kentucky, Maryland, Pennsylvania og Indiana, hvor dens frugt modnes i juli. I foråret tiltrækker duftende langvarige lyserøde eller hvide blomster af træet bier, sommerfugle og fugle.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com