Hvordan man kan dræbe rødderne i et kloakrøret

September 27

Hvordan man kan dræbe rødderne i et kloakrøret

Enhver tid du har planter og træer i din værftet, risikerer du rødderne af disse træer vokser ind i kloakledninger. Rødderne opsøge en vandkilde, og hvis rødderne er lange nok, vil de nå til vandledninger. Hvis du ignorerer problemet, rødderne langsomt vokse og skubbe til kloakledninger. Dette fører til en blokering, som forårsager urenset spildevand til at sikkerhedskopiere. Før dette problem opstår, dræbe rødderne forårsager problemet i kloakledning.

Instruktioner

•IDENTIFY placering af kloakledninger i din værftet. Start med kloak hanen og kortlægge linjer derfra. Hvis du bor i en storby, check med kloak eller vand afdeling. Ellers skal du muligvis til at ansætte en virksomhed at finde linjerne for dig.

•Drill små huller omkring kloakledninger med en jorden snegl. Være forsigtig, så at du ikke bore direkte ind i kloakledninger eller nogen andre vigtige utility linjer. Lave flere huller omkring rødderne, og sørg for, at du eksponerer rødderne af træer og planter.

• Skub stykker af PVC rør i jorden, ved hjælp af hullerne du boret. Skubbe pipe stykker, indtil hvert stykke sidder flugter med kloakledning. Mærke toppen af røret, hvor det sidder flugter med toppen af jorden. Fjerne PVC-rør og bruge en nedstryger til at trimme off området over din mærkning. Indsæt stykkerne tilbage i jorden.

•Pour kobber sulfat direkte i PVC stykker, stopper, når krystallerne nå halvvejs op i røret. Tilføje nok varmt vand for at bringe blandingen op til toppen af PVC stykke. Det varme vand opløser kobber sulfat og får den til at langsomt bløder i den omgivende jord og kloak linje.

•Sæt 1/2-cup af kobber sulfat ind hver toilettet i dit hus. Vente flere minutter for kobber sulfat til at opløse og derefter skylle toilettet. Gentag behandlingerne for de næste to uger, ved hjælp af kobber sulfat i PVC rør og toiletter til at skubbe rødderne fra kloakledninger.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com