Mest duftende Type jasmin anlæg

September 27

Mest duftende Type jasmin anlæg

Jasmin er opdelt i tre grupper; buske, hårdføre klatrere og mørt klatrere, hvilket gør det en forskellige arter. Flere typer af jasmin er udbredt i kosmetik og parfumeindustrien samt i cremer og badeolier for sin beroligende egenskaber. De fleste blomster er hvide, selv om nogle er gul. Anlægget kan findes rundt omkring i verden, men trives i tropiske og tempererede områder, hvor nogle sorter er kendt for deres stærke dufte.

Nat blomstrende Jasmine

Tilnavnet "Queen of the Night", duften af natten blomstrende jasmine (Cestrum nocturnum) kan være fundet op til 300 yards væk, efter forskellige typer af planter denne blomstrende busk vokser bedst i tropiske steder, som det stammede i Vestindien. Funktionerne plante flade blade med en blank finish og hvide blomster at blomstre periodisk i varmt vejr. Nat blomstrende jasmine trives i lys, sandet jord og fuld sol.

Ofte plantet i haver overalt i syd, og en favorit for butterfly levesteder, har busk flere anvendelsesmuligheder. Det vokser hurtigt i fosfor-rige jord og er en favorit mad af larver. Det er ideelt for haven grænser eller som en ejendom skillevæg.

Vinter jasmin

En hård og pålidelige plante, vinter jasmine kan blomstre (Jasminum nudiflorum) i bare om enhver jordtype, og vil trives i sol eller skygge. Hvid vinter jasmine er meget velduftende, mens den gule vinter jasmin har ingen duft. Ifølge University of Arkansas udvidelse, vinter jasmin begynder at blomstre på den første varme dag i januar, og fortsætter med at blomstre sporadisk i marts.

Vinter jasmin opstod i Kina i 1840 og blev populær i hele Europa og USA, når det blev introduceret i midten af 1800-tallet. Det er en hurtigt voksende plante, der vil kolonisere et stort område, hvis det er venstre utrimmet. Alle tre eller fire år, skal det være skåret tilbage at undgå tilgroning og minimere aging udseendet af anlægget. I dag, er det ofte anvendes i landskabspleje at dække blok vægge eller andre grimme områder. Det er let at vokse og er sygdom - og skadedyr-resistente.

Sommer jasmin

En af de mest duftende blomster i den jasmin familie, sommer Jasmin (Jasminum officinale) er en have og drivhus favorit rundt om i verden. Har oprindelse i Kina og Arabien, det vokser bedst i varme omgivelser, men også gør godt i tempereret vejr. Sommer jasmin er en klatring arter, som kan nå så højt som 30 fod i subtropiske områder. De hvide blomster er stjerne-formet og blomstrer i sensommeren og i Efterår tidlige. Sommer jasmine vokser bedst i fuld sollys og fugtig, veldrænet jord.

I modsætning til andre medlemmer af familien er sommer jasmine udsat for bladlus og skala, så sygdomsbekæmpelse må betragtes.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com