De bedste produkter til brug på bordplader

September 28

De bedste produkter til brug på bordplader

Bordplader modtager en masse misbrug gennem årene. I køkkenet, kan fødevarer og varme gryder og pander forårsage pletter og forbrændinger; i badeværelset, kan makeup og varm krøllejern og krymper gøre det samme. Rengøring produkt du bruger på dine bordplader afhænger i høj grad de materialer de er lavet af. Nogle af de bedste produkter på markedet omfatter metode, Fantastik, Clorox klude, Mrs. Meyers, Pine-Sol og formel 409.

For sten

For din sten bordplader, du mange vil overveje at bruge biologisk nedbrydelige metode granit + marmor renere. Ifølge thekitchn.com skyder sprayflaske ud en ultra-fine tåge, der dækker et bredt areal mens udnytte minimale mængder af renere væsken. Dette hjælper med at gøre for metodens relativt høje pris i forhold til andre produkter, køkkenbordet, ifølge hjemmesiden. Og mens produktet efterlader en ren duft, nogle mennesker kan finde, at det har lidt af en kemisk lugt til det.

For rustfrit stål

Du kan bruge Clorox desinficering køkken klude til at rengøre en række forskellige overflader. Men ifølge thekitchn.com, de arbejder især godt rengøring og desinficering af rustfrit stål håndvaske og bordplader. De blegemiddel-fri klude kan hjælpe med at forhindre sygdom og infektion forårsaget af bakterier som E. coli og salmonella. En ulempe at den Clorox desinficering køkken klude, er imidlertid, at ikke der er miljøvenlig. I modsætning til med rengøring spray, med klude du ikke har mulighed for at genbruge den samme klud eller svamp igen og igen: du er nødt til at smide væk hver tørre efter brug af den. Der er 35 klude i en container.

Til laminater

Ifølge naturalhandyman.com, der er en række af rengøringsprodukter, der fungerer godt på laminat bordplader. Disse omfatter Pine-Sol, Fantastik og formel 409. Mens Pine-Sol bruger en specialiseret formulering, der indeholder fyrretræ olie for at hjælpe med at skære igennem fedt og fjerne pletter, bygger Fantastik alle formål renere på ammoniak forbindelser, der har antibakterielle egenskaber. Formel 409 består hovedsageligt af alkalisk forbindelser, der er kendt for deres fedt-opløse kapaciteter.

Universalrengøringsmidler

Mrs. Meyers Counter Top Spray er ikke kun en miljøvenlig produkt, der er sikker at bruge på alle typer af bordplade overflader, men det er også aroma-terapeutisk. Ifølge thekitchn.com, mens lavendel aroma af Mrs Meyers er forfriskende og måske endda forfriskende, kan det undertiden være overvældende (især i kombination med andre dufte, såsom dem der er forbundet med madlavning og bagning). Det er en af de stærkeste duftende køkkenbordet-rengøring produkter på markedet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com