Hvordan at barkflis kameliaer

February 6

Hvordan at barkflis kameliaer

Mere end 250 arter af kameliaer eksisterer, og tusindvis af kultivarer er blevet oprettet over hundredvis af år af dyrkning. Mens te camellia (Camellia sinensis) er dyrket i plantager for blad høst, der talrige andre arter dyrkes for deres store, sirlige blomster, der opstår fra efteråret til foråret. Alle kameliaer trives i mild vinter klimaer i fugtige, sure jorde, der har ordentlig dræning. Mulching jorden giver talrige kulturelle fordele, herunder modererende jordtemperaturer, bevarelse fugt, leverer næringsstoffer og forebyggelse af ukrudt.

Instruktioner

•Scatter muld bredt rundt i bunden af camellia busk. Barkflis skal dække rodzonen, som udvider 3 til 10 fod fra plantens trunk. Den større og ældre camellia, bredere og større rodsystem. Rake barkflis til selv det i haven.

•Applicer nok muld til at oprette en lag 2 til 4 inches tyk. Denne dybde er efter barkflis naturligt afregner efter flere uger. Under installationen skal det løs, frisk muld være 3-5 inches dyb, fordi det komprimerer langsomt. Bruge et målebånd eller lineal som en generel vejledning lejlighedsvis for at kontrollere du sprede barkflis på nogenlunde passende dybde. Der er ingen grund til at måle hver kvadratfod.

•Træk tilbage barkflis fra kufferten og roden flare i bunden af stammen. Holde barkflis 4 til 6 inches fra camellia's base for at fremme beluftning og hurtigere fordampning af regn og kunstvanding vand. Overdænge barkflis på den camellia flaring trunk base forlænger våde forhold, der fremmer rot og svampesygdomme.

•Replenish muld en gang eller to gange om året at opretholde et lag 2 til 4 inches dyb. Økologisk dækningsmateriale pine halm, bark eller strimlet blade nedbrydes for at tilføje humus og næringsstoffer til jorden. Nye barkflis skal føjes til holde barkflis lag konsekvent og ser attraktive.

Tips & advarsler

  • Kun købe og anvende rene barkflis--materialer, der er fri for ukrudtsfrø og har ingen tegn på svamp--camellia seng. Du ønsker ikke at indføre nogen ukrudt eller sygdomme ved et uheld i din landskab.
  • Fordi kameliaer behøver en sur jord (pH-værdi under 6.5), fungerer syredannende dækningsmateriale godt. Barkflis materialer afledt af stedsegrønne træer eller egetræer nedbrydes for at hjælpe lavere jordens pH-værdi.
  • I porøse, hurtig-afløb jord består af sand, kan barkflis lag være lidt dybere, som på en 4-tommer dybde. I tungere lerjord, at dræne vand mere langsomt, er en lidt mere lavvandede dybde--2 til 3 inches--bedst. Alt for dybe muld lag kan holde underliggende jord for våd og forhindre gasudveksling.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com