Hyldebær Pletfjerning

September 28

Hyldebær er en mørke bær frugt, der er almindeligt anvendt til fremstilling af vine og gelé. Pletter fra saften kan nogle gange være vanskeligt at fjerne. Ved at behandle Pletfjerning så hurtigt som muligt, når det sker, kan du effektivt redde farves varen. Du kan købe særlige plet fjernelse produkter, men et par billige husstand ingredienser virker lige så effektivt uden at såre tegnebogen.

Blotting

Først, DUP pletten til at absorbere så meget frugt som muligt. Tøj pletter, Læg et stykke klud under pletten til at forhindre det fra siver igennem til andre dele af tøj. Sørg for at skamplet, ikke gnide, som gnidning kan forårsage pletten til at få større.

Eddike

For tæppe pletter, hæld destilleret hvid eddike direkte på pletten. Fortsæt til duppes indtil pletten er spredes, tilføje mere eddike som nødvendigt. Når pletten er fjernet helt, tørres af med en fugtig klud til at fjerne enhver bær eller eddike rester.

For tøj pletter, gennembløde område med hvid eddike og duppes indtil pletten er fjernet eller i det mindste stærkt formindsket. Derefter hvidvaske som du normalt ville, på en kold vandkredsløbet. Brug ikke varme, og Anbring ikke artiklen i tørretumbleren medmindre pletten er fuldt fjernet, som varme kan permanent indstille pletten.

Skålen vaske

En pH-afbalanceret skålen vaske virker også effektivt til at fjerne hyldebær pletter. Hæld lidt vand i pletten tæpper, og derefter tilføje et par dråber af flydende fad vaskemiddel. Fortsætte blotting indtil pletten er fjernet, derefter tørres rene med en fugtig klud og lad lufttørre.

For tøj pletter, sted lidt vand på pletten, tilføje et par dråber af flydende skålen vaske og gnide i pletten med dine fingerspidser. Gentag som nødvendigt, indtil pletten er blevet fjernet, derefter hvidvaske i et koldt vand vask og lufttørre.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com