Sådan holder levende planter i en tropiske Tank

September 30

Sådan holder levende planter i en tropiske Tank

Strålende farver og overraskende mønstre, der pryder mange akvatiske prøver hjælpe tropiske fisk tanke generere et sjovt, pulserende føler hvor som helst de er fundet-- men skønheden i tropisk liv er skrøbeligt. Tropiske planter kræver meget specifikke betingelser, hvis du ønsker at give dem nogen chance for overlevelse. Vandets temperatur er en nøglefaktor, men ændringer i belysning, vand pH og grus dybde kan alle stave doom for den fine mini økosystem. Heldigvis, vandet betingelser skulle holde tropiske fisk i live tendens til at være de samme forudsætningerne for tropisk plante overlevelse.

Instruktioner

•Purchase din tropiske planter fra en leverandør med et ry for kvalitet. Tropiske planter kan være vanskelige og mindre-kvalitet leverandører tilbyder undertiden svækket prøver.

•Installer de tropiske planter mens du oprindeligt indstiller tanken om muligt. Layer 2 eller 3 inches af grus på tværs i bunden af tanken, og forankre planterødder i klipperne. Fjerne enhver halte, døende blade eller rødder fra planter før forankre dem i grus.

•Overvåg de vand temperatur og holde lidt over 70 grader Fahrenheit på alle tidspunkter; tropiske planter og fisk kan dø i lavere temperaturer. Installere en vandvarmer til at holde temperaturen er reguleret.

•Drej på den akvarium lys i otte til 12 timer om dagen for at efterligne naturlige lys cyklus. Vælg en "hele spektret" akvarium lys designet til at matche de bølgelængder sat ud af sollys. Bruge mellem 2 og 4 W for hver gallon af vand i tank; større tanke kan kræve flere lyskilder til at opfylde dette krav.

•Circulate og filter vand i tanken, undgå men at skabe en strøm så stærk, at det løbende forårsager planter til at svaje.

•Kontrollér i akvariet pH niveau hver to til fire uger med en alkalinitet testkit. Ideel pH niveauer for vandplanter er mellem 6.5 og 7.5. Tilføj flydende kosttilskud designet til at hæve eller sænke pH-niveau i vandet, hvis den tester for højt.

•Undgå at tilføje flydende gødning til normal tropiske tanke; næringsstoffer i fiskefoder og affald levere nok næring til planterne naturligt. Den eneste undtagelse er jern, som du bør supplere--efter vejledningen på flasken--når du skifter vand i tanken. Men du bør bruge flydende tropiske undersøiske planter gødning hvis din tank er fisk-gratis.

•Prune tilbage døde eller overdimensionerede skyder når de er bemærket eller mindst en gang om ugen. Ændre ud 25 procent af den tank vand ugentligt til at fjerne overskydende organisk oprustning og holde vandet fersk. Tør ned i akvariet glas, i og uden for, når du skifter vand.

Tips & advarsler

  • Som jord-baserede planter, er ikke alle vandplanter skabt lige. Hvis en bestemt dyreart holder dør og du laver alt korrekt, planten kan kræve en ulige pH-niveau – eller du kan købe lav kvalitet planter.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com