Sådan installeres Prefinished hårdttræ gulvbelægning på beton

September 30

Sådan installeres Prefinished hårdttræ gulvbelægning på beton

Prefinished hårdttræ Gulvbelægning er rart, fordi når det er installeret, du ikke behøver at tage sig tid til at installere en finish på det. Den bedste form for prefinished gulvbelægning for at bruge på en sub betongulv er tunge og not gulv, der giver dig mulighed for at "flyde" prefinished gulvet over sub gulvet. Dette eliminerer behovet for lim eller negle. Prefinished gulvet faktisk hviler på toppen af den betongulv. Som træ svulmer og krymper på grund af fugtighed ændringer, kan ordet skifte lidt. Dette forhindrer enkelte boards fra presning mod hinanden og dermed eliminerer boards fra dukker op og vridning.

Instruktioner

•Prep plads til gulve ved at fjerne enhver støbning fra væggen, der dækker kanten af den konkrete gulve. Fjern eventuelle gulvbelægning som tæppe der blev tidligere installeret.

•Sæt 1/8-inch shims langs de længste vægge i rummet. Et flydende gulv skal have plads til at bevæge sig, når træet dønninger på grund af fugtighed ændringer.

•Sæt det første stykke af tunge og not gulv mod shims langs den længste væg med den tunge side vender ind i stuen. Slutningen af bestyrelsen bør være 1/8-inch fra slutningen af væggen.

•Sæt det næste stykke af gulve mod væggen butted op mod slutningen af det første stykke. Gentag dette indtil du lægge den første række bestyrelser. Når du kommer til det sidste bord i den første række, så foranstaltning længde med et målebånd og derefter skære en bestyrelse til længde med en spids. Kontroller, at udgangen af bestyrelsen stopper 1/8-inch fra væggen.

•Klippe først bord til anden i halve og derefter installere den. Indpasses i groove side af brættet i tungen af den første bestyrelse i første række. Installere hver ekstra bord i den anden række på samme måde. Det er vigtigt, at enderne af brædderne i række, en aldrig line op med enderne af brædderne i række to. Dette skaber et sikringsanlæg mønster, der holder brædderne fra adskillelse.

•Installer hver ekstra række lige som du har installeret først. Igen, skære brædderne så ingen ender røv op med den foregående række bestyrelser.

•Tag shims fra væggen og derefter geninstallere sal støbning rundt i lokalet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com