Hjem afhjælpe for rengøring en Pool

October 3

Hvis din pool er overskyet eller fuld af alger, kan du føler dig overvældet over udsigten til at skulle rense den. I stedet for at ansætte nogen til at gøre dette job, eller betale for dyre kemiske rengøringsmidler, bruge en række rengøring trin, der ikke vil bryde bank eller kræver en stor mængde af tid til at udføre. Disse hjem retsmidler vil hjælpe dig rense din pool korrekt og sikkert, uden at bruge en masse penge.

Forebyggelse og løbende vedligeholdelse

Meget af slaget i at holde en pool ren har passende forebyggende foranstaltninger til at afværge algevækst, samt at holde de filtre, der er renset for partikler og fremmedlegemer. For at hjælpe med at holde alger fra dyrkning, tage gamle sokker eller skjorter og bruge dem til grundigt krat sider af poolen, swimmingpool bunden og stigen. Dette bør være en ugentlig ritual, og du kan endda gøre det en familie aktivitet for at fremskynde processen. For at fjerne hårdere alger og slim fra poolen, bruge en stiv pensel til at skrubbe pool foring, men ikke bruger en stålbørste, hvis du har en over jorden pool, som dette kan rive liner.

Når rengøring foringen, fjerne den helt fra poolen, og spray det ud med en slange, der er indstillet til en blid indstilling, så du ikke skader filteret. Til at forbedre filtreringssystemet, bland diatoméjord med vand og dyppe i filterelement i denne blanding. Da diatoméjord bruges som et filtreringssystem, vil dette hjælpe dit filter, arbejde mere effektivt. Hvis du finder, at filteret ikke er plukke op en masse af partikler i din pool, prøve at sprede en strømpebukser over indgangen til filter. Dette er en billig og effektiv måde at forbedre din pools filtrering evner uden at skulle købe dyre filtre.

Hvis du har brug at tilføje kemikalier til din pool, er der ingen grund til at købe et dyrt kit. Køb en billig PH testkit, og tale med din lokale pool specialist om hvilke kemikalier er billige at bruge og hjælper med at holde PH niveauer i skak. Mens dette vil tage nogle penge at gøre, vil det gøre en kæmpe forskel i de hjemme retsmidler, du udfører for at holde din pool ren.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com