Pros & ulemper ved Scotchguard

February 7

Pros & ulemper ved Scotchguard

Scotchgard er en spray, der beskytter stof og polstring fra farvning. Denne spray blev oprindeligt udviklet af kemikere på 3M Corporation i 1950's og er tilgængelig i de fleste store detailforretninger. Nogle professionelle tæppe rengøringsmidler anvende selv Scotchgard som en del af deres tjeneste, for at forhindre fremtidige pletter.

Pro: Frastøder væske

Scotchgard er en del af en gruppe af kemisk stof kaldet overfladeaktive stoffer, hvilket betyder, at dens partikler straks søge overfladen af hvad der nogensinde det kommer i kontakt med. Disse partikler at holde farvning stoffer fra bindende med materialet og skabe en permanent pletten.

Con: Lang tørring gange

Ifølge beslutningstagere skal Scotchgard have lov til at tørre på en nonaccelerated måde (ingen fans eller varmeapparater) for mindst natten eller længere. Det kan ikke være så problematisk, når du anvender Scotchgard på et stykke af møbler eller en jakke, men tæpper--som et eksempel--ville kræve dig til at undgå at gå på dem i løbet af en dag. Hvis Scotchgard er tørret for hurtigt eller anvendes for tykt, så dens lag kan blive stiv og skællet, der kræver du at støvsuge det berørte område.

Pro: alsidighed

Selvom der er mange muligheder for at levere smudsafvisende evne, såsom mill-behandlinger på tæpper, et produkt som Scotchgard let kan anvendes af alle til mest farveægte tekstiler. Dette tillader alt fra møbler til beklædning får en beskyttende, smudsafvisende lag, uden at skulle ty til professionelle services. 3M anbefaler, men ikke Scotchgard til brug på orientalske tæpper eller uld.

Con: Skal genanvendes med jævne mellemrum

Over tid, er det beskyttende lag dannet af en Scotchgard program forpligtet til at bære. Som et resultat, anbefaler 3M at en Scotchgard-beskyttet overflade skal rengøres grundigt og igen mindst en gang om året. Men, stærkt trafikerede områder og ofte slidt tøj bør have deres belægninger opdateret endnu hyppigere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com