Hvordan man kan sætte et trægulv på et eksisterende trægulv

October 4

Hvordan man kan sætte et trægulv på et eksisterende trægulv

Installere nye laminat trægulv over en eksisterende trægulv er ikke kun muligt--det er relativt almindeligt. Mange trægulve ikke er fremstillet af høj kvalitet træ, fordi entreprenøren ønsker at installere tæppe eller fliser. Installerer en ny etage over de eksisterende træ skal ikke præsentere nogen usædvanlige problem.

Instruktioner

•Åbn boksene for Laminat Gulvbelægning og tillade gulvbelægning at acclimate til temperatur og fugtighed i hjemmet i tre til fire dage før du starter dit projekt. Give mindst en uge til at acclimate hvis dit hjem har helt nye drywall eller gips.

•Fjern baseboard trim med et brækjern. Hvis du planlægger at genbruge trim, tage forholdsregler for ikke at beskadige den. Ellers faktor i omkostningerne til nye trim ved beregningen af omkostningerne ved installation gulvet på egen hånd.

•Fjern alle gulv ventilationskanaler og andre forhindringer, der vil forhindre dig i at installere det nye træ laminat gulve.

•Walk gulvet og lyt til knirkende gulvbrædder. Hammer en ring-skaft søm i gulvbræt at sikre bord til tværbjælke.

•Sæt en 10-fods lige kant hen over gulvet i flere steder. Udjævner alle pukler i gulvet med et bælte sander. Fylde enhver depressioner i gulvet med en murske og lappe sammensatte. Tillad tilstrækkelig tørring tid før man går videre.

•Sæt et stykke af den nye gulvbelægning ved siden af døren, træ rammer Trim træ rammer med en flad så at give den nye træ til at glide under dørkarmen. Hvis det er nødvendigt, trim bunden af døren at lade døren til at svinge over det nye træ.

•Vacuum hele gulvet til at fjerne snavs og snavs fra gulvet.

Uddelingen 15-pund builder er følte på gulvet med en korte pistol. Placer filt, så sømmene løber parallelt med den længste væg i rummet. Trim filt i 1/2 tommer af væggene med et barberblad. Inspicere hæfteklammer. Bruge en hammer for at pundet nogen hæfteklammer stikke op over gulvet.

•Sæt 1/2-inch afstandsstykker langs den længste væg i rummet. Dette vil give den nødvendige hul for ekspansion.

•Sæt den første bestyrelse i hjørnet af lokalet. Butt den rillede side af brættet op mod afstandsstykkerne. Lægge hver bord ende-til-ende for at oprette den første række. Om nødvendigt skære den sidste bord til længde med en gering sav.

•Sæt brad negle i tunger af hvert bord i en 45-graders vinkel.

Uddelingen den anden række af brædder til tunger på den første række af plader med en gummihammer. Forskyde bestyrelserne, så enderne af brædderne i anden række ikke passer med ender i første række. Tack hvert bord af skydning brad negle gennem tunger. Duplikere denne proces for hver række, indtil værelset er fuldført.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com