Problemer med svampe i en græsplæne

February 7

Problemer med svampe i en græsplæne

Det er ligegyldigt, hvad du kalder dem--svampe, svampe, paddehatte, svampe - svampe, der trives på din græsplæne kan være svært at kontrollere. Mens vilde svampe kan drage fordel af organisk stof i jorden, de også kan være giftige og og spredes hurtigt. Dette sænker din græsplæne poleret udseende og får dig til at fokusere på at slippe af med svampe, som kan være frustrerende. Hvis du har problemer med svampe på din græsplæne, Husk på nogle vigtige ting du kan gøre for at slippe af med dem.

Instruktioner

•Rake op udklip fra din plæneklipper. Dette hjælper med at forhindre en ophobning af fugt, som hjælpe vilde svampe trives.

•Ingen-thatch græsplænen hver par måneder og muld plænen i løbet af hver sæson.

•Prune tilbage træ blade på din græsplæne, der skaber store områder med skygge. Giver mulighed for mere sollys har kontakt med din græsplæne forhindrer en fugt ophobning af at lade solen tørre det ud, derfor skære champignon problemer.

•Dig ned i jorden under store champignon patches at se hvor dybt under jorden champignon sagen går. Lufte græsplænen (med jord kerner om 1/2-tomme tyk) med hver sæson for svampe sag, der er mindre end 3 inches tyk. Dette hjælper øge luftcirkulation i jorden og bryde sagen, ødelægger det op. Svampe sagen dybere end 3 inches, bruge en lille snegl til at lufte jorden. Erstatte den angrebne jord med frisk jord, der har ingen organisk materiale.

•Treat svampe på din græsplæne med et svampemiddel, der ikke vil dræbe din græs. Fungicid bør have aktive ingredienser som triadimefon, en mild toksin, og/eller chlorothalonil, en svær lokalirriterende. Følg anvisningerne i overensstemmelse hermed for ansøgningen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com