Hvad skal jeg bruge til at vaske mine vindueskarme med?

February 9

Hvad skal jeg bruge til at vaske mine vindueskarme med?

Vindueskarme er let at overse i regelmæssig husholdningsbrug rengøring. Støv - og endda mug--kan bygge over tid, forlader snavs, der ser skræmmende at slippe af med. Vindueskarme er enkel at rengøre ved hjælp af billige varer. Når renset, vil du blive overrasket over den forbedring, der vil blive gjort til det overordnede udseende af din windows, deres behandlinger og endda hele rummet.

Grundlæggende vindueskarm rengøring

For dagligdags opbygge starte støv, og fælles husstand snavs, ved hjælp af en blød klud eller en blød børste til at tørre vindueskarm rene af alle løse partikler. Du kan også bruge en ren, tør pensel til at feje snavs. Vindueskarme, der er tør-støves regelmæssigt, især med et produkt, der tiltrækker støv, bør snarere end flytter den rundt, kun behøver vaske en gang hver par uger.

Vaske i vindueskarmen med en blanding af varmt vand og flydende sæbe. Få sprøjter af en sæbe flaske til et par kopper vand vil gøre. Når du er færdig, skyl vindueskarm igen med varmt, rent vand.

Beskidte hjørner, bruge en medium strittede tandbørste dyppet i sæbe og vand eller en vatpind. Hvis steder fortsat, skal du bruge en blanding af afrids alkohol og vand til skrub dem.

For umalet træ med en naturlig finish, støv med et stykke køkkenrulle og spray med en træ renere.

Rense skimmel fra en vindueskarm

Altid bære beskyttelsesbriller, gummihandsker og en engangs støvmaske når du rense mugne steder; Det er ikke sikkert at være udsat for mold sporer.

En hurtig måde at fjerne skimmelsvamp er at bruge en meldug remover. Spray det på formen og lad det sidde i 10 minutter. Tør med en blød klud eller svamp. Gentag, indtil alle formen er blevet fjernet.

En hjemmelavet middel er en blanding af 2 kopper klor blegemiddel og 6 kopper vand. Tør ned i vindueskarmen med blandingen og skylles væk.

Hvis steder ikke kommer, kan du støvsuge et træ vindueskarm og derefter slibe det. Træ, der har rådnet skal muligvis udskiftes.

Hvis du finder skimmelsvamp steder vender tilbage efter indledende rengøring, søge fagfolk til at hjælpe dig med at vurdere og slippe af med en vedvarende skimmel problem. På grund af skimmels sundhedsmæssige risici, bør du ikke tøve med at kalde en ekspert, hvis du har mistanke om, at mængden af mug stigende eller mærke, at det tilbage kort tid efter hver rengøring.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com