Problemer med langsom fyld tanke på toiletter

October 10

Problemer med langsom fyld tanke på toiletter

Hver gang du skylle toilettet, vand i tanken udgange i skål og derefter i tank refills med vand. Hvis du mener, dit toilet tager for lang tid at genopfylde tank, gør du vente længere mellem flushes, kunne årsagen til problemet være fra en af flere mulige kilder.

Vandventil

Det er en simpel løsning, tror nogle mennesker ikke, at kontrollere vand ventilen, der leverer vand til den toilet tank. Ventilen normalt sidder bagved eller på siden af toilettet og har et håndtag. Ved at dreje håndtaget mod uret så vidt muligt i hånden, åbne du vand ventilen hele vejen, så den maksimale mængde af vand til at flyde ind på toilettet. Teste vandventil håndtag først, før du deltager i nogen andre løsninger på problemet.

Fylde Tube

Vandet fylde røret, eller vandforsyningen linje, der forbinder vand ventilen til den toilet tank, kan også være kilden til problemet. Undertiden vandledninger bryde og skjule indeni, snærende strømmen af vand. Nogen før du kan have installeret en lavt flow vand linje, som har en lille bold inde i det til at bremse strømmen af vand. Du skal lukke vand ventilen og skylle toilettet og derefter svamp ud det resterende vand i tanken, før du unbolt linjen vand fra toilet og vand ventilen. Med fyld tube fjernet, hold det op til en hane til at teste, hvor hurtigt vandet løber gennem. Erstatte røret med en ny tager mindre end fem minutter og giver dig øjeblikkelige resultater.

Udfylde ventil

Udfylde ventil er den cylinder-formet del, at vandforsyningen linje lægger på undersiden af den toilet tank. Udfylde ventil kan blive tilstoppet med hårdt vand indlån eller sediment i vandforsyning, kvælning vandforsyningen langsomt over tid. Hvis du lukker vand ventilen og fjerne udfylde ventil cap, og drej vandforsyningen tilbage på, vil hvilken som helst sediment inde udfylde ventil skylle ud. Hvis du stadig har problemer, skal du erstatte den gamle udfylde ventil med en ny, hvilket skulle forbedre den tid, tanken tager for at fylde op med vand.

Vandtryk

Dit toilet kan ikke fylde meget hurtigt simpelthen på grund af dårlig vandtryk i dit hus VVS. At fjerne vandforsyningen linje fra bunden af toilettet, placere den i en spand og dreje på vandet kan du se, hvor hurtigt vandet løber ud af vand ventilen. Dårlig vandtryk kan skyldes utætheder i din vandforsyning rør, eller i andre mere alvorlige problemer med dine VVS. En kvalificeret blikkenslager har mulighed for at undersøge din house VVS for at afgøre, hvad der kan gøres om fattige vandtryk.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com