Hvordan til at skifte fra konventionelle hydraulikolie til biologisk nedbrydelig hydraulikolie

February 10

Hvordan til at skifte fra konventionelle hydraulikolie til biologisk nedbrydelig hydraulikolie

Standard petrokemiske hydraulikolie kan nu erstattes med en grønnere type af biologisk nedbrydelig hydraulikolie. Disse olier er fremstillet af vegetabilsk olie og vil ikke forurene jorden, hvis et uheld udledes eller dumpes. Disse nye hydraulikolier udføre så godt som eller bedre end konventionelle oliebaserede hydraulisk olie, samt deres omkostninger konkurrenceevne og deres grønne kvotienten gør dem et levedygtigt alternativ til en mere konventionel og giftige hydraulikolie.

Instruktioner

•Udtøm alle de oliebaserede hydraulikolie hydrauliske system. Brug den skruenøgle til at fjerne afløb stik og olie pan at fange alle olien bliver drænet. Denne afdrypning proces skal omfatte alle ventiler, cylindre filtre og pumper. I teknisk jargon, er denne procedure kendt som rødmen systemet.

•Aftør ned indre af den hydrauliske maskiner, hvis det er muligt ved hjælp af fnugfri klude. Opsuge og fjerne så meget af den gamle olie, og også fjerne alle faste partikler, der kan nås.

•Udskift alle filtre hvis de er en del af din hydrauliske maskiner.

•Udskift afløb stik og udfylde alle reservoirer med 100 procent biologisk nedbrydelig hydraulikolie. Sørg for enheden er helt fyldt og at olien er i omløb på alle de indvendige komponenter.

•Betjenes maskiner på normale arbejdsbyrde for mindst 4 timer. Efter operation, Gentag trinene for at dræne og genopfylde reservoir, men medmindre filtrene er tilstoppet med resterende snavs, de ikke skal ændres igen. Efter opfyldning, Fortsæt til normale operationelle procedurer.

Tips & advarsler

  • Selvom udskylning system i den måde beskrevet er den optimale måde at skifte over til biologisk nedbrydelig hydraulikolie, anbefaler nogle producenter ingen anden vedligeholdelse end blot et afløb og refill.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com