Alternativer til at skrue sikringer

October 13

Alternativer til at skrue sikringer

I mange år, var indenlandske elektriske systemer beskyttet mod brandrisici af sikringer, der skrues ind i en sikringsskabet, hvor magt ind i huset. Hvis et kredsløb havde en overdreven belastning placeret på det, kredsløbet var designet til at fungere som det svage punkt i systemet, og det ville blæse ud sikkert for at forhindre en farligere blowout i wire selv.

Afbrydere

Det eneste problem med sikringer var, at hver gang de blæste, måtte de blive erstattet. Dette kunne være et problem, hvis en blæste og du ikke tilfældigvis har en erstatning på hånden. Sikringer er nu blevet erstattet af afbrydere, som tjener samme formål, men i stedet for at blæse ud de blot klikke på. Den overskydende belastning er derefter fjernes fra kredsløbet (for eksempel ved at slå de tre brødristere, du bruger), og derefter effektafbryderen er vendt tilbage.

Fuse Breakers

Et kompromis mellem sikring teknologi og breaker teknologi er fuse breaker. Dette er en sikring, der har en tur i det i stedet for en metal strimmel, der blæser ud. Hvornår fuse ture, en knap på sin top kan skubbes tilbage at nulstille det, på samme måde, at en breaker er nulstillet. Fuse breakers give samme bekvemmelighed som en breaker, men kan bruges i en gammeldags sikringsboksen uden nødvendigheden af at erstatte sikringsboksen med en nyere breaker box.

Beslag sikringer

Beslag sikringer arbejde på samme måde som skruen sikringer, men med forskellige midler til udlæg. I stedet for skruning i en Gevindmuffe, har et beslag fuse to metal ender, som hver er skubbet ind i en klo-formede beslag. Sikringen derefter fuldender det kredsløb, der løber mellem de to grupper. Hvis kredsløbet er overbelastet, pauser sikringen i mellem de to grupper, således at lukke kredsløbet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com