Sådan landskab med en hule træstub

October 15

Sådan landskab med en hule træstub

Efter fældning et træ, kan en gartner enten fjerne træstub fra jorden eller overlade det til et naturligt look og landskab omkring den. En hule træstub ser grimme i en have eller værftet, fordi det ikke tjener noget formål, men et anlagte stumpen er både dekorativt og funktionelt. Afhængigt af personlige præferencer, omdanne stump ind i en økologisk container haven, plante mos omkring stumpen hvis det udsættes for skygge, bruge det som en naturlig fugl bad, fylde den med beton så det tjener som rustik siddepladser eller snitte og male det til at danne en tilpasset kunstværk.

Instruktioner

Fugl bad

•Brug havearbejde handsker og Rengør den hule del af overfladen grundigt. Fjern mos eller svamp vokser på stumpen ved hjælp af en blød børste. Slukke den indvendige vægge med en vandstråle fra haveslangen at løsne og fjerne rester. Tillad stump til tørre.

•Pour beton i en spand og tilsæt vand til det ifølge producentens anvisninger. Blandes godt til en brugbar sammenhæng ved hjælp af en hånd murske.

•Pour rede beton i den hule stump til at danne skål for fugl bad. Holde skål vægge og base af beton mindst 2 til 3 inches tyk, eller tykkere hvis stumpen er meget brede eller høje. Niveau af beton med en murske og lad det tørre i tre til fem dage.

•Mix ekstra beton ifølge etiketten retninger at pakke langs de indvendige vægge af stumpen, så beton i hule ligner en skål. Feje beton fra væggene til beton i bunden med en murske til at danne en konkav skål. Lad det hærde i tre til fem dage før tilsætning af vand til skål i stumpen.

Container haven

•Rengør afsnittet hule af stump grundigt med vand. Fjerne enhver vegetation vokser i og børste den indvendige vægge forsigtigt for at fjerne mos eller svamp.

•Spread 1-2 inches af sand over bunden af hule stub og niveau. Mix tre dele kvalitet muld til dels organisk kompost og hæld det i den hule stump indtil tre fjerdedele af vejen.

•Tilføj de ønskede planter til container haven, starter langs kanterne og arbejder dig vej. Vokse trailing vinstokke rundt om kanterne og høje planter i midten. Bruge prydplanter, der skiller sig ud i landskabet og henlede opmærksomheden på den hule stub, at skabe et naturligt knudepunkt i din have eller værftet.

•Tilføj den resterende jord blanding til container haven til at dække rødderne af planterne. Tamp jorden for at fjerne fanget luft og vand beholder for at holde jorden jævnt fugtig.

Tips & advarsler

  • Dyrke planter med lignende sollys, vand og gødning behov i stub container haven.
  • Sted dekorative krukker eller plantageejere rundt i bunden af stumpen for ekstra effekt og farve.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com