Hvad betyder en sort orkide Look Like?

October 15

Orkideer er subtropisk og meget eksotiske blomster, der oprindeligt stammer fra Japan og Kina. Disse planter har en plante-specifikke struktur, med forskellige farver afhængig af sorten. En sådan farvning er den "sorte" orkidé, der er faktisk en fortolkning af nogle andre orkidé colorations.

Orchid voksende

Alle orkideer kræver lignende voksende miljøer: en støttende foundation som sphagnum, der tillader luftcirkulation, mindst 12 timer for indirekte sollys eller UV-belysning dagligt, begrænset vanding og temperaturer på 60 til 80 grader.

Orkide stilk

Orchid's mest åbenlyse strukturelle karakteristika er dens lange, tynde skyde. Disse er normalt understøttes af stakes.

Orchid blade

I bunden af de orkide skud vokse orkidé blade, som er bredt spyd af fast, lyse grønne løv.

Orchid blomster

Orchid blomster består af fem næsten rund kronblade spredt bredt og fladt, med orkidé stigmatisering og støvdrager indeholdt i den centrale "skæggede" vedhæng af blomster. Orchid blomster kommer i mange farver. Dyb lilla eller vin-farvet orkideer er undertiden fortolkes som "sort" orkideer, selvom ingen virkelig sort blomst er blevet fundet.

Berømte bånd

Orkideer blev populær i Europa i 1800-tallet, da folk begyndte indgående nemlig en sort orkide. Navnet "black orchid" er blevet brugt til tegneserien, handling og fiktive karakterer på grund af blomstens mytologiske popularitet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com