Ovn skorsten Installation

October 16

Træ pejse når blev udelukkende brugt til at levere varme til hjem og mursten skorstene transporteres væk røgen. Opfindelsen af moderne ovne, lavet effektivt og sikkert hjemme opvarmning enheder, når de installeres og vedligeholdes ordentligt. De giver en række muligheder for at fjerne produkter af forbrænding til udendørs.

Forskellige typer af Liners

Når produkter af forbrænding fra en ovn er udluftning gennem skorstenen bygget med hjem, kan en fleksibel liner være faldet ned gennem skorstenen til at forbinde til ovnen. Stive udluftning kan også bruges og er tilgængelige i aluminium og rustfrit stål. Hvis skorstenen ikke er brugbar, kan en ny udluftning skorsten være steder langs den ydre væg, der løber op i huset at muliggøre ordentlig udluftning.

Fordele

Fleksibel liners giver mulighed for hurtigere installation og nogle gange er den eneste mulighed, når du bruger en eksisterende mursten skorsten. Bøjninger i hele den eksisterende skorsten kan være svært at manøvrere rundt med solid udluftning materialer. Rustfrit stål liner er bedre egnet til varme røggasser fra træ eller olie brænde ovne end aluminium liners. Når du kører slids langs ydermur af huset, tjekke lokale koder for at se hvis stive udluftning skal anvendes.

Omkostninger

Stive udluftning er billigere end fleksibel udluftning, fordi en del af, hvad er købt er bekvemmeligheden af den fleksible liner. For stiv liners er aluminium billigere end rustfrit stål. Bygning mursten pejs vil koste mest og kode vil kræve, at nogle slags liner er installeret i skorstenen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com