Forme værktøjer til opskæring granit & marmor

October 2

Marmor er en meget hård overflade. Granit er betydeligt sværere. Disse materialer er så hårdt, at normale husholdning værktøjer ikke ville være stærke nok at klippe og forme dem ordentligt. En hammer eller boremaskine, der let går gennem træ eller gips ville sandsynligvis gøre lidt andet end bunden eller skade disse meget hårde sten. Speciale værktøjer er forpligtet til at forme disse sturdy, smukke og klassiske materialer. Disse værktøjer er ofte stærkere end andre værktøjer. I tilfælde af granit, er de fleste værktøjer lavet af diamant.

Hammer Boremaskiner

De fleste Boremaskiner virker ved hurtigt roterende en drill bit i træ, gips eller andre materialer, dybest set handler som en høj drevet skruetrækker. En borehammer tilføjer en hamrende action. Mens øvelsen spins, er det også at blive bankede i. Det er nødvendigt at få boret yderligere i marmor eller granit, som en normal boremaskine ikke ville være kraftig nok.

Stemmejern

En mejsel er et værktøj med en kniv på den ene ende. Det er tvunget ind i et stof med en hammer eller en kølle. Dette skærer væk en lille stykke af stoffet. Der er mange forskellige typer af mejsler. Hver bruges til et bestemt formål såsom skære en bestemt figur eller område. Granit og marmor arbejde kræver særlige mejsler, ofte med diamantklinger.

Vinkelsliber

En vinkelsliber anvendes til skæring, polering, at fjerne overskydende materiale og forme. En vinkelsliber roterer en kniv med stor hastighed at gøre dette. Der er mange forskellige typer af kværn blade, hver med forskellige styrker og anvendelser. Når du arbejder med marmor, og især granit, anbefales knive med diamant kanter.

Flise Saw

En flise sav bruges til at forme marmor til specifikke størrelser. Disse Save fungerer på samme måde elektriske Save bruges til træ eller andre materialer. Flise Save anvendes til marmor arbejde typisk har diamantklinger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com